Topic: Vybz Kartel Answers Back Mavado (Video) MUST SEE!!!

«First  <  1 2 3 4 5  >  Last»  | Page of 5  sorted by
<((\\=^=Rimz=^=//))>

RE: Vybz Kartel Answers Back Mavado (Video) MUST SEE!!!

titus wrote:

lol Yo kartel tell Movado, "How you fi talk bout intellegence, when you can't even spell it." lolrororo Yo kartel to the FUC.KING World!!!!!!!!1lollollol

sorry fi loud u up still but it should b an i instead of an e

hahahahahaha

di man loud up titus

titus deh pon a vado level

loooooooooooooooool

emf**kinpire@$#$#@$#%@

lmao lollol the likkle batti man go tattoo tear drop pon him face!!!

and i must say as i watch this the man nuh seh nuttin important. all me see is a bag a man squeeze up inna studio and kartel a put up dutty boots & rum and hand gestures..(?)

nopenopenope

-- Edited by Sound P at 14:41, 2008-11-08

THE TWO f**kA DEM HAVE MONEY MI NAA NO TIME FI PIK UP FI NONE A DEM ALL MI WANT IS A MILLION DOLLA BY A MARNING.............................

KUFFF KAFFF KWEFF

Kartel is just maad... lyrically me nuh lie him a be di teacher.... but hima do some idiot move sometimes.... vado nuh really smart but him know when to take di opportunity and make him way to di top... but me afi give kartel a point .... blasphemy is dat to call ur self di gully god ...

kartel mad

teacha!!!!!!

jamaicans are easily mislead. for real and altho kartel is a lyrical person and a bere jokes mi get inna di interview him naw seh nothing really... lets be real now and i can give respect where respect is due. movado come out after kartel and movado a di biggest thing round di werl right now. mi deh a bk now and yuh nuh hear pon di radio station artist name like vado, serani, erup all vegas and yuh nuh hear bout vybz kartel. which is sad. most if not all vado's song are hits.
kartel fi tell a man di truth lost him way cause mi memba wen mi use to listen a kartel and buil.. alll di man a sing bout now a day a f**k god and him rather money ova heaven and all sort of non sense mi naw seh vado nuh blaspheme he does cause i think apart of vado thinks he's some for a "god" or something. he said in one of his songs and i quote. "every knee shall bow and every tongue confess to mi" like who are you ffi ppl bow to and confess to.

yo dem 2 man yah a money and still a war... 2 a dem a idiot if you ask me. lol or maybe its just a publicity stunt to make more money cause wi jamaican ppl love di suss and f**kery so wi will pay wi money fi watch it. so in all favours i think its just a publicity stunt.

kartel does not have what it takes to be accepted all over the world. point blank. and he need to admit that. only place people listen him is yard. and for some reason i dont even think he is a real mason, they probably just gave him some bullshit ring and tell him whats it's about and call it a day because the whole free masonry thing is a big connection i personally believe if he was a real mason he would be on american radio stations right now. and he is too obvious with it which is why mainstream wont take him up, you cant go around flashing the ring and calling it out in your music, the whole masonry survives off the secrecy and he is dumb because he need to just chill on the devil lyrics and flashin something he doesn't even understand.

addi to di world

Adrian Holness's Facebook profile
Create Your Badge
how di war have di man dem a way suh

looooooooooooooool

some man seem like dem all a get vex

hahahahahaahaha

no long chat man gyal alone trace!!!

-- Edited by Ryan_g23 at 19:22, 2008-11-09

VYBZ KARTEL AKA JERKY OR FAGGY DI TECHA A BOY CAUSE HIM HAVE MAN A TATOO HIM FACE AND HIM NAME.................FAGGY FI MOVE HIM BL&&D C@#T... BAD MAN SEH DAT, ALLIANCE TO DI WORLLLLLLLLLLLLLLLL.

the man say him ago hell and him tell satan fi put in A/C

lmao Kartel say," I can bet you a million dollars you cyaan spell intelligence." lol Interview was really funny but all I was really watching was that damn ring on he finger lc

lol................mofruado ?????????????????????????/ dawge face boi

A WAH TEK JERKY

b*m**ocloth d man f**k it up

addi 2 di world mi seh!

sting ah go maddd mi seh

«First  <  1 2 3 4 5  >  Last»  | Page of 5  sorted by