Topic: KARTEL DI TEACHA OR KARTEL DI DEVIL‏, Signs that Vybz Kartel is REALLY EVIL

«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by

RE: KARTEL DI TEACHA OR KARTEL DI DEVIL‏, Signs that Vybz Kartel is REALLY EVIL

2ndly anton levay, the guy in the article above rote a book, "the satanic bible", if you guys would read it u wuld lern dat dis book hav nutin tuh do wit pray fi di devil,p it is nutin but how to live a life of indulgence indefinetley. I read it fi mi college class mi had tuh tek. him neva pray or act like a cult memba. him hav lots of sex an money and drugs. da guy was jus livin a lot.

f**k ALL OF UNNO ALL WHO USES
PROCTER & GAMBLE PRODUCTS ALL WHO WANT GO TO AMERICA AND SPEND AMERICAN DOLLARS WHAT UNNO NUH KNO SHUT THE f**k UP...END OF STORY

blessgapgapgapgapgapbless

like rubbut seh to each his own...bizness bout weh unuh a do nuh weh oda ppl a do....when God come fi wi...we go b on we own so if kartel wa do that a fi him problem that

WELLL HIM HARDDDDD STILL

FAGGIE DI DEVIL/DEMON/HELL BOY/MICHAEL LOOK ALIKE/JERKY etc....

unno quick fi r.a.s.s reply eee

u see wat i was telling de ppl...mate is an idiot and yet ryan and jepomaxxx always have his back!
well hear dat...mi a real badman mi nuh have no man back...any guy bring dem ting deh to rasta mi just shot himbadman

thats why him alwats a get way boy jerky *u*k out yuh mada cyah believe mi use to rate yuh f u GULLY GLD STRAIGHT ALLLIIIAAANNNNCCCEEE

ATERNITI PRODUCTIONZ    

ALCATIC
i agree about the ring but when kartel a tell u bout the devil is just a comparison to show yu how wicked him is in killing.the next time you see kartel look round him neck and tell mi if the 2 chain he is wearing nuh have on a cross and the head of jesus.P**y leave mi dj a spade gaza mi seh

hellboy a gwaan well bwoy

So.. nuff a we like di Evil Kartel Chunes dem....
So let him be evil an keep my HDs full lol and mine unuh own tings

24zbuwp.jpg

8xvjoz.jpg

Equal Rights & Justice 4 all

EVIL Dat......

FYAH BUN DI ALL AH UNNUH *lo**CLAAT CUZ UNNUH QUICK FI NUH WAH LISTEN TO A FAGGOT DJ BUT WAH MORE DAN LISTEN TO KARTEL WEH SEH HIMSELF SEH HIM A DEVIL WORSHIPPER QUOTE FROM HIS SONG" IF MONEY EVIL AH ME AND SATAN A PAR " f**kERY DAT HIM LYRICAL BUT IF A SUH HIM AH MOVE f**k KARTEL STR888 HHIM CAN GUH DEAD AH BUSH

tribe star radio .com

same ting mi sey *u*k unu muma and leave mi daddy alone, gaza to the world

Klanz Man wrote:

Addi a mi daddy..........Succk you MADDA.......And leave mi daddy alone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gaza mi sey str8

1 zillionth time this post hmm

WWW.MYSPACE.COM\DJMDOT
AIM-MACIAHCL OR DJMDOT23
EMAIL-DJMDOT23@TMAIL.COM

MSN-DJMDOT@HOTMAIL.COM
FACEBOOK.COM
FOLLOW ME ON TWITTER

http://twitter.com/DjMDoT23
MZ Married Man