RE: My boyfriend's d*ck is too big

hhhmmm

she spoke to me a couple a times about it but I often get caught up in the moment I'll try harder to contain my self I do love her and care about her so I'll try my hardest and work on my part thanks for all the support and advicebless

Dis post still brings tears to my eyes lollol

993qyv.jpg

backaslc

its not about size.......
its how u use it
and a tru ting some a di zoners dem a talk
girl want a big hood man
lady saw seh she waan a man wid 22in hood(backshot mi love song)
thats why she cyaaan breed......lol
well
average works for those who dont like pain but want pleasure

WRSTBHVIR

www.soundcloud.com/discjockenzo

------------------------------------------------fb0f44878b35aca6fc26bd3d5ed576dc.500x252x15.gif

**{$$>> MZ SwagGer DagGer <<$$}**
well first off me affi laugh lol d girl say she feel it shift her w**** lolll .......... butt ahh deze same girls wen dem get a man wit a small tool dem go bak to dem fren and diss d man up .... mek d man shame, den wen dem get d big c**ky dey always been asking for dey scared .... welll u kno dey say ask and you shall receive so tell dem stop ask fi d big wood lol

You shouldn't throw stones if you live in a glass house, And if You got a glass jaw you should watch your mouth ... Cuz I'll break your face!!!

I Don't Mean A Magazine when i say I Gave her Cat-a-log 
I Gave Her Cat a Dog .. Ruff RuFf Baby!!!!!!!!!
lmao...dis funny

lol...dis funny...like everybody seh...da some a them same gial di seh deh no want no tinky winky a dem di ball up ena bed!!! tek buddy gial u tink it easy!!!??!!

ssugarlipss wrote:

Serious ting,,, man gotta realise we werent all born wid bottomless pit pum pumz.... remember pum pum has feelings lol

oh sugar... u made my day.... i cannot stop laughin anymore lollollollol

pity..DEM AND DEM BIG c**kY...I NEED ONE JUST RIGHT..NOT TOO BIG I DOAH WANNA CRYsad

mzj fyahhhhh

l_9c48aa680761423c864e232d68f40f75.jpg

Buddy Feels better in di pum pum nuh up in di belly lollol