Topic: IS SPERM NUTRITIOUS.........hear the truth....

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by

RE: IS SPERM NUTRITIOUS.........hear the truth....

Too salty me hear... me nah eat or drink salt lol

if woman nuh have sperm wa dem have...wata??? mi nah mek nuh teacha nor nuh scientist think fi me...mi anaylyse & use common sense...

Wyzco wrote:
The term sperm is derived from the Greek word () sperma (meaning "seed") and refers to the male reproductive cells.

so if dem tell u seh u is not a man u is a woman u a go beleive dat to....a nuh everyting dem seh is correct....sometime uuno fi use unno own common sense & know tings....thats where di word derive from....the WORD is just some letters put together

MZJA Gangsta Girl
Wyzco wrote:

lyndo bwoy wrote:

Wyzco wrote:

i thin it is healthy for females as males already produce it whis

wyzco sound dunce eeh, woman produce sperms to yute...so da card weh u a try draw pon di females dem nuh mek it bredda

hmm Yute i nuh know where u get that a must your woman a produce Sperm... . I not even a go down that road wid u!

You need to learn the terminology!

The term sperm is derived from the Greek word () sperma (meaning "seed") and refers to the male reproductive cells.

Read Dat dunce... . Fcuking Fool!

Edited by theTeacha

-- Edited by Wyzco at 06:51, 2008-09-30

Teacha indeed. lmao

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by