Topic: IS SPERM NUTRITIOUS.........hear the truth....

IS SPERM NUTRITIOUS.........hear the truth....

http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1599922020/bclid1599955058/bctid1599920160

this is interesting and a male doctor confirms the truth....
smh smh

mus u post dis hmm...mek mi see wat it a seh

dis dhit is jus funny lolro

lol its not funny its just serious lolrofl.gif

Gangsta Natz wrote:

dis can't be serious...bout it nuh funny & u a skin off u 32 lollol

lawd help.... dem something yah nuh real a r ass

MZ Galist

i thin it is healthy for females as males already produce it whis

kmt

Gangsta Natz wrote:

dis can't be serious...bout it nuh funny & u a skin off u 32 lollol

Wyzco wrote:

wyzco sound dunce eeh, woman produce sperms to yute...so da card weh u a try draw pon di females dem nuh mek it bredda

well.....

lilweezy wrote:

well.....

well wat mami......???

lyndo bwoy wrote:

Wyzco wrote:

wyzco sound dunce eeh, woman produce sperms to yute...so da card weh u a try draw pon di females dem nuh mek it bredda

hmm Yute i nuh know where u get that a must your woman a produce Sperm... . I not even a go down that road wid u!

You need to learn the terminology!

The term sperm is derived from the Greek word () sperma (meaning "seed") and refers to the male reproductive cells.

Read Dat dunce... . Fcuking Fool!

Edited by theTeacha

-- Edited by Wyzco at 06:51, 2008-09-30

lollollol
SEE HOW MUCH CONFLICT SPERM CAN CAUSE....lol AMAZINGING ISNT IT lol

Well well well...Drink up ladiespity

Nico_T wrote:

lollollol
SEE HOW MUCH CONFLICT SPERM CAN CAUSE....lol AMAZINGING ISNT IT lol

i know right OMG lollol

drink to the werlllllllllllllllll ladies

ll3949o49tp.gif

Hmmm this link not working for me

Wyzco wrote:

lyndo bwoy wrote:

Wyzco wrote:

hmm Yute i nuh know where u get that a must your woman a produce Sperm... . I not even a go down that road wid u!

You need to learn the terminology!

The term sperm is derived from the Greek word () sperma (meaning "seed") and refers to the male reproductive cells.

Read Dat dunce... . Fcuking Fool!

Edited by theTeacha

-- Edited by Wyzco at 06:51, 2008-09-30

I was just abt to confront him about that Wyz.