Topic: Monster Twins Threatented by Kip Rich thugs

MZJA Artiste

Monster Twins Threatented by Kip Rich thugs

monstertwin20050923.jpgDeejay duo the Monster Twins say that they have received a threatening phone call from a man who threatened to introduce them to gunshots when mi see oonu because the dup had dissed Kip Rich during a just-released track defending members of the Monster Empire with whom Kipo has been at odds with in the last few weeks.

Kip Rich ah diss the Monster Empire and ah defend Bounty Killer, and we step in now fi defend the Monster Empire, and den a man come page we, an upset Kevin Miller explained.

Mi anno bad man so it kinda shake me up and when mi call the other Monster (Greg Campbell), him say me muss tek it serious but were not in any war thing. Mi tell the bredda say him fi just tell Kip Rich fi do a song so we can gwaan eat a food fi help our friends and he can help his friends, he told one876entertainment.com.

The man hung up, but called back again but was more conciliatory, he explained.

So yu nah diss Kip Rich then? Is a musical thing? Ok, then, is alright but the ting shake me up mek me wonder if me shoulda even bother wid this song, the fans dem outta road tek the ting too serious

d man dem get jumpy...lol

watchya