yo unnu fi pree the thing pan a larger scale right now the man a get some negative press bout him actions or celebrations and what not, him deh pon a world stage now a nu small ting again so wha them do try use this donation and get some postive press outta it. Ppl try think outta the box, and whem him go back a JA yu can bet sey if him give like 1,000,000 ppl a go sey him should a give 2,000,000, JA ppl can't satisfy nu matter what. With the proper management him a look pon millions a dollars in endosements promotions, advertisements, appearances etc, so mi can't believe unnu really in ya a chat bout US50,000 to China COME ON MAN THINK
I was just gonna start writting something along those lines.
I NEVER fail, i'm just SUCCESSFUL in finding out what doesn't work Freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed.
yo unnu fi pree the thing pan a larger scale right now the man a get some negative press bout him actions or celebrations and what not, him deh pon a world stage now a nu small ting again so wha them do try use this donation and get some postive press outta it. Ppl try think outta the box, and whem him go back a JA yu can bet sey if him give like 1,000,000 ppl a go sey him should a give 2,000,000, JA ppl can't satisfy nu matter what. With the proper management him a look pon millions a dollars in endosements promotions, advertisements, appearances etc, so mi can't believe unnu really in ya a chat bout US50,000 to China COME ON MAN THINK
hope say weh u say a true cause it woulda be f**ked up fi help another country b4 u help ur first (him help put we pon the map but ja neeed nuff help so others can get the equipment to show their talent)
OK...LMAO nuh nice...Jamaica my people unno never cease to amaze me eenur...My gwan to nuff state in america when me deh study. All like now me still deh ah university. Me travel nuff caribbean island. Bout 5 country a europe do my vybe and ting. And me never see no other ppl more bad mind dan us eenur.
D mun donate money to likkle pickney me no care weh dem from all me care is dem a pickney and dem need D money. And him open up him heart and give.
How many of unno weh have 300 US inna your hand and buy gucci, prada, Lui vuitton, and all o dem brand deh. D mun feel say as a stranger in D people place dem welcome him and treat him good so him see a opportunity fi him repay them back by giving some ting to D needy yute dat good wit me.
Look at all D foreigner dat give money fi build school and hospital a jamaica. Unno cya even see D big picture D vybe d mun do deh. Mek at least D chinese yute dem who is D future of china see Jamaicans in a better way. Especially when Jamaicans are look pon like teef and murdere all round d world. From unno enter a port and is jamaica you from emigration fi watch you screw. And bolt mek ppl see we have heart and him advocate a good image fi we.
Although this had gone a longtime,i couldnt help 2 make a comment,cuz i cant believe wat i've seen in some of these comments..look here,it doesnt matter who is in need,once somebody is in need,u should try and help if u can..Its a curse 2 hate on others in need and y criticise somebody who is doing a good deed?C mon ppl,we need 2 cut off this selfish mentality and stop percieve a negative image of ourselves...Now wonder y we cant b progressive as a country,cuz we look down on ourselves and think others r better than us!U guyz kno how much good things China done 4 us and all over d world?No wonder y they keep flourishing,cuz they hav a positive image of themselves,even though they hav enemies,they just keep it cool and take things with a smile!Who can remeber what happen at pearl harbour?I guess that say it all!Bolt showed us how great we are,not only as Athletes,but also as individuals in general and as jamaicans and we should b proud of that...
-- Edited by KILLAPRO at 16:35, 2008-12-20