dis whole war ting a fcukery..at di end a di day killa a bigga artist dan di 3 a dem c****ined..dem mek bout 4 tune fi him an him jus haffi deejay one ting an de whole a monster empire dead
geneal b all a talk bout 'memba seh monster empire buss b4 u'..so wah dat seh bout dem den? dem buss b4 killa an dem hav junkie career compared to killa own..man dem fi just dun dis war now cah it a fcukery dem jus a drag it on an look like sum real eediat
some a uno p*u**yy tink bounty would be successful today wit out alliance? man go siddung
if unno nuh kno di background on how di clash did happen nuh talk
monster shack did run 90s and now dem a come back and bounty a come a try diss dem and badmind dem fi get shine..a p*u**yy dhat
monster hem higher me seh
gangstaras a nuh suh the war go..u not even know weh u a chat
after alliance and scare dem did voice dem tune earlier this year bounty an harry toddler did kick off over supm and at a dance a likkle fight ting did bruk out an harry toddler did get lick in him eye..is not even bounty lick him but a dat did happen..an den bounty mek a chat an seh nuh artist who doh hav nuh hit tune from the 1990s cyaa come talk to him.. mi nuh kno if monster empire feel seh is dem him was a talk but u kno dem tune where general b seh 'nuh bwoy cyaa juk out mi eye like harry toddler'..mi nuh feel say bounty shoulda really tek it as far as him did tek it but is empire first call him out..
as for weh u a talk bout bounty wouldnt be nowhere widout alliance..dat talk doh mek no sense at all..alliance form in maybe wah..2002/2003..an dat time it was only kartel bounty ele marshall an bling dawg an di bag a man dem who woulda follow dem around..bounty has BEEN an established artist since way back in the 90s everybody know dat..him image change up wit the new alliance wid vado an busy dem cah him career sorta change fi incorporate the new fire weh the young artist dem a bun..but no way can u say dat bounty only succesful bcuz of alliance..if dei alliance neva come about him woulda still be a top dog..him career woulda jus set different
an as to wah mi seh at first..monster empire come back blazin dis year..an dem did mad inna di 90s too..but bounty career far surpass dem own an him shouldnt even be in no war wid dem ova no f**kery..but if it goin to go on..no matter how much mad lyrics like dis video general b or the rest a man dem chat..bounty reputation alone can mek him clash dem wid any f**kery an it dun