Topic: Lyrics Success - Demarco

Posts: 198

Lyrics Success - Demarco

(intro)
yeah demarco
we haffi mek it inna life
thats right
perseverance to persist and be costant
to a purpose ?? in the face of obstacles
(demarco)

(chorus)
success is
hard work and
determination
dedication
to persevere
mek self preparation
to mek it inna life
but sometimes the road is
full of frustation
you feel like
givin up no follow satan
but from you know you hold firm meditation
you know you haffi survive

(verse 1)
mi work for wah mi want
tek it weh mi need
mi nah go mek dem cut mi down
dem cannot cut mi speed
so say what you want
mi do weh mi believe
work hard fi you gold and will you achieve
mi tun the father everyday fi my blessings
ambition is the key that's the perfect lessings
although life sometimes seems kinda stressing
mi nah give up the fight yeaaaah

(chorus)
success is
hard work and
determination
dedication
to persevere
mek self preparation
to mek it inna life
but sometimes the road is
full of frustation
you feel like
givin up no follow satan
but from you know you hold firm meditation
you know you haffi survive

(verse 2)
mi haffi pay to ?? to lie to other
mi haffi build a foundation fi mi daughter
cyaan ??? last days ??
anything mi waan mi haffi go afta
mi haffi set it so none mi likke baby no shotter
anything are ??????
you haffi sen on ??? gutter
???????? smarter cause

(chorus)
success is
hard work and
determination
dedication
to persevere
mek self preparation
to mek it inna life
but sometimes the road is
full of frustation
you feel like
givin up no follow satan
but from you know you hold firm meditation
you know you haffi survive