Topic: A simple question if killa neva buss vado him woulda inna di music industry?

«First  <  1 2 3 4  >  Last»  | Page of 4  sorted by
if killa neva buss vado would he be in di music industry? [29 vote(s)]

yes
51.7%
no
6.9%
maybe
41.4%
Mzja Artist

RE: A simple question if killa neva buss vado him woulda inna di music industry?

yeah moet finnaaly somebodi else see dat

it would have taken him longer to known, a lot artist that had one hit wonders stop to put out quality music cause hey don't have that push so they get discouraged easily, Movado have a clique that bacs him up that helped to establish him and kept him encouraged to do bigger things.

that a true MOET... maybe or maybe not

idk

mi nuh know enuh and mi naa seh ntn

yes I think he would have! IF he had the fire and wanted it bad enough.

-- Edited by djmercenary at 23:13, 2008-07-14

mhadd me wah now rohan tink bout it dads me wah now

zeen mer

Aidonia is a good example i think of a artist dat wanted to buss out and couldnt if you follow his career he was with Skatta 1st and couldnt even get notice not even wit some wat good tunes at di time like "chicken head" and "jolli" then kartel bring him in Alliance and from him do the song with killa bout "from dem diss" him ting reach on another level it look like Alliance would capture the business, my point is nufff tuff artist da a round but a hand full or less will come out mavado no buss like beenie at the age a 7 nor him buss at the age a 19 so who would kno really if mavado would buss nufff artist come with a hit and dissappear

dis a SGIT question...MISS CLEO nuh deh pon di site my yute....unno find summ'n good fi post nuh or don't post none tall

the man would a buss.....from you have talent and you work hard...it affi come to the light..plus if unu notice most of the man them that killa buss a tek way them self from him...lets keep it real the killa get jealous when them round him start to out shine him....the the gangsta fi life a play it smart andd kinda a keep killa close but not too close...so the the gangsta wuda mek it........

him a the only dejay me hear a sing the scale in most of his songs...
so pll stop bad mind

banner433.jpg

butler23 wrote:

the man would a buss.....from you have talent and you work hard...it affi come to the light..plus if unu notice most of the man them that killa buss a tek way them self from him...lets keep it real the killa get jealous when them round him start to out shine him....the the gangsta fi life a play it smart andd kinda a keep killa close but not too close...so the the gangsta wuda mek it........

him a the only dejay me hear a sing the scale in most of his songs...
so pll stop bad mind

mi don a nuff artise a jamaica badda dan mavado and cant buss a links and money do it yute so maybe if him neva have links him would be one a dem wey wiked and no buss

bannerrkm.jpg
ALLIANCE RUN DI WORLD EVEN DEM MUMA AND DEM GIRLLLLL BULLETTT !!!

Badmin how dat drop in a jus how di business run my yute if u da bout long enough u would remember say a few artist di a run di tings fi years especially beenie and killa and if killa di a hold down or a badmind u why countinue fi buss yutes ? why dem marshall, bling, mavado, einstein and di rest a dem do leave killa so strong fi hold down everybody ? i think u badmind a killa, killa giv alot a yutes a chance someting if u did a dead fi hungry u woulda want but ur belly full so killa a p*u**yyhole a 1 ting fi no like a man but fi say shit bout him dat aint true jus wrong

Movado woulda neva buss!

eh dat true fi reel man fi reel moett a money and linkz me have a ute weh me a tell if him get di change dem weh vado have di man badda dan vadooo

weh u say plan and simple new york lol

lyndo cut no man

kolonji wrote:

Badmin how dat drop in a jus how di business run my yute if u da bout long enough u would remember say a few artist di a run di tings fi years especially beenie and killa and if killa di a hold down or a badmind u why countinue fi buss yutes ? why dem marshall, bling, mavado, einstein and di rest a dem do leave killa so strong fi hold down everybody ? i think u badmind a killa, killa giv alot a yutes a chance someting if u did a dead fi hungry u woulda want but ur belly full so killa a p*u**yyhole a 1 ting fi no like a man but fi say shit bout him dat aint true jus wrong

AGREE WID DIS CUASE IF A NEVA KILLA THE THING WOULDA STAY AT JUST BEENIE AND BOUNTY SEE NOW PEOPLE DEM HAVE KARTEL MAVADO ELEPHANT MAN SO FI SAY HIM BADMINE A f**kERY DAT

bannerrkm.jpg
ALLIANCE RUN DI WORLD EVEN DEM MUMA AND DEM GIRLLLLL BULLETTT !!!

Mzja Artist
aggre with 2 a unnu

me na say mavado wouldnt buss but look at it a 2006 mavado buss dat mean a 14 year now killa and beenie a run shit and all now beenie no buss nobody really every young artist u see now wat a buss place a killa tek dem from ntn to someting (cause i and i never kno bout dem and mi born and grown in ja) mek mi name dem since some 4get marshall, bling, predator, kartel, scare dem, jaguar, DaDa, killa twins, mavado, busy, a in some way Aidonia wit di song "from dem diss" and he was di 1 who mek ppl kno bout angel so all di hate 4 killa mek mi rate him more a so dem treat Jesus to back in di day but member wat dem do Judas u hear