doctor sting ago tell uno the real problem.......................................because nufff man/woman naw get no f**k fi awhile now...............................them get restlessss so them tek out the anger pon the zoners........................................that what the doctor have to say about this situation lol
yh it was nice long b4 certain hot headed ppl came about nuffa unno anno foundation like di ppl weh cp call out u zimmie nuff ah unno not evn kno wen di site did name b4 it name mediazone suh unno nuffi gwaan like seh nuffa unno big inna dis like ME!! glitch and alot more foundation members u zimmie
I think all ppl coming in the Zone should respect the Zone and its rules. BRing ya manners as well cuz the Zone was a very nice place when I came in. Respect yourself and others!!!
This is how mi se it still, If you respect yourself den you will have respect for other people.. Nuff ah dem pppl yah nuh have no "Home Training", as mi granny woulda say. U cant come on the zone and demand respect you have to earn it. You don't earn respect by acting stupid. Some ppl need fi jus grow up.
u ppl serious ? sound like some little girls, you ppl really tek this internet ting serious huh, 1 ting i wanna know is how old is everybody dat come here, everybody seem young bad
I NEVER fail, i'm just SUCCESSFUL in finding out what doesn't work Freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed.
when the bwoy them pon the zone a guan like badman and a diss the mod them and a talk when nuh baday naa talk to them and a post bare f**kry and still caa big like mi pon the zone nuh care how much post them have