Well mi can never seh RD has disrepected mi or cuss mi out (maybe im one of dem lucky ones ) ... him show mi nuthin but love... and lawd mi nuh even afi drop panty or show him sumptin to get that... love yuh always RD .... Bless
Di radio ting he chattin sense cah it nuh fair fi one person fi pay di fee... truss mi it can get expensive especially if dem a pay for upgrade of di site too... so yea mi agree to that comment cah at di end of di day its gettin ratings fi di zone plus di dj`s are gettin noticed too..
WHY SPIDA KEEP BRINGING UP CD INNA HIS CONVO EVERYTIME ?? LISTEN YUTE 1 DAY IM ON THE RADIO , MI CALL OUT MI PHONE # !! dis woman used to bug mi phone inna guyana ( YES IN GUYANA ALL THE WAY FROM CANADA ) COME INNA DI ZONE AND CHAT BOUT SHE A CLAIM ME AND MI CAN'T CHAT TO THIS PERSON AND THAT PERSON MI NUH WANT NO OMAN INNA CANADA WEH AH ESCORT , MI HAVE GOOD GOOD GYAL RIGHT HERE!! SO WAH U NUH KNOW YUTE NUH CHAT BOUT, CD MEK MI GIVE AWAY MI #. DO U KNOW THE MEANING OF STALKING ??
di MAN CALL DI WOMAN ESCORTTT YOU NUH EASY INNO YUTE
LOL mi affi laugh big man get ur facts rite when the money ting did come in the first ting mi do a tell stain them fi look about an account fi people inna ja yuh sieeet sooo nuh get it twisted dey soo yah sah
Respect you RD... I often see that your mis-understood... boi there is a whole lot of things that i could point out clearly for people to see who you are and the simple misunderstanding why you are often mis-judge... I'm gonna come back and hopefully shine a light into this thing