Well since you asked. I dont like the way you deal with people. In my opinion, you seemingly act as if you are superior to them. The d j's to be specific. Instead of encouraging them you basically belittle them and tease them. Thats just messed up. By the way you talk I just get the impression that you are egotistical....
hmmm good point babes mi never really have no problems with rd still enuh coz if yuh ask anybody mi use to tell them seh mi respeck im and him diss mi numerious times and mi just easy and humble mi nuh try diss people that older than me but from the other day the man just a call call up mi name all one of the time a sum1 link me pon msn and tell mi seh rd deh pon mediazone a call mi P**yole and me a seh a wat mi do this bredaa mi always a show respeck to the man till mi all go link the man pon msn and a tell the man seh a soo uhnuh deal wid lil yute weh have respeck fi yuh and the man even tek mi number and gimi a link and a seh when mi hear him talk nuh really watch him a joke but from the other day everytime mi hear seh rd a call up mi name and anuh like seh him a call up mi name bout sumting good always sum f**kery...mi all seh mi nuh want to disrespeck the man all mi all easy off the zone for a while askin anybody if then see me pon the zone like one time....sooo mi deya today again sumbody link mi pon msn and send me the link to a post weh yung berry start up m,i see the man a ask who spyda turn mod and it really did a get to mi now me a seh wat mi do to this man and mi start think all different about the man me a seh a most one of this him love man or him just love fuvkery a next ting u a run people from off the zone yute me stop play on the radio dane stop play yung berry stop play headz seh him ago stop play its seems rubbut ago stop play jj stop play it seems yuyh nuh see u a help mash down the zone big man mi tell yuh bout yuh madda an ting but a just tru mi did vex bout the whole situation mi nuh normally diss people like that me always try help people but its nuh seems like sum people seee it that way....today a di first mi gwaan like how mi gwaaan pon the zone and mi hear people a seh mi have dutty mind when rd use to deh pon the zone a tell poor cd fi go suck haaar mother and a diss people on the radio uhnuh never see that as nuttin its like uhnuh nuh seee seh every younf yute that come pon mediazone that can do a ting him a dem inna argument atleast one time him and headz cuss,him and me cuss him and jj cuss,him and dane cuss him and yung berry cuss mi nuh memba but i think him and kevin cuss tooo big man yuh need fi do better yuh mek mi tell yuh madda and disrespeck u and if yuh did really know mi yuh must know seh anuh mee that yuh push mi to the limit yuh neeed fi change up yuh ways....blessed love zone and rd nuh diss ting and mi nuh keep malice wid man soo mi nuh know weh yuh deh pon....blessed love zoners
Well since you asked. I dont like the way you deal with people. In my opinion, you seemingly act as if you are superior to them. The d j's to be specific. Instead of encouraging them you basically belittle them and tease them. Thats just messed up. By the way you talk I just get the impression that you are egotistical....
hmmm good point babes mi never really have no problems with rd still enuh coz if yuh ask anybody mi use to tell them seh mi respeck im and him diss mi numerious times and mi just easy and humble mi nuh try diss people that older than me but from the other day the man just a call call up mi name all one of the time a sum1 link me pon msn and tell mi seh rd deh pon mediazone a call mi P**yole and me a seh a wat mi do this bredaa mi always a show respeck to the man till mi all go link the man pon msn and a tell the man seh a soo uhnuh deal wid lil yute weh have respeck fi yuh and the man even tek mi number and gimi a link and a seh when mi hear him talk nuh really watch him a joke but from the other day everytime mi hear seh rd a call up mi name and anuh like seh him a call up mi name bout sumting good always sum f**kery...mi all seh mi nuh want to disrespeck the man all mi all easy off the zone for a while askin anybody if then see me pon the zone like one time....sooo mi deya today again sumbody link mi pon msn and send me the link to a post weh yung berry start up m,i see the man a ask who spyda turn mod and it really did a get to mi now me a seh wat mi do to this man and mi start think all different about the man me a seh a most one of this him love man or him just love fuvkery a next ting u a run people from off the zone yute me stop play on the radio dane stop play yung berry stop play headz seh him ago stop play its seems rubbut ago stop play jj stop play it seems yuyh nuh see u a help mash down the zone big man mi tell yuh bout yuh madda an ting but a just tru mi did vex bout the whole situation mi nuh normally diss people like that me always try help people but its nuh seems like sum people seee it that way....today a di first mi gwaan like how mi gwaaan pon the zone and mi hear people a seh mi have dutty mind when rd use to deh pon the zone a tell poor cd fi go suck haaar mother and a diss people on the radio uhnuh never see that as nuttin its like uhnuh nuh seee seh every younf yute that come pon mediazone that can do a ting him a dem inna argument atleast one time him and headz cuss,him and me cuss him and jj cuss,him and dane cuss him and yung berry cuss mi nuh memba but i think him and kevin cuss tooo big man yuh need fi do better yuh mek mi tell yuh madda and disrespeck u and if yuh did really know mi yuh must know seh anuh mee that yuh push mi to the limit yuh neeed fi change up yuh ways....blessed love zone and rd nuh diss ting and mi nuh keep malice wid man soo mi nuh know weh yuh deh pon....blessed love zoners
mi caa badda read that
-- Edited by STAINLESS at 22:05, 2008-07-13
big man ting spyda.it look like a essay though lol
easy spyda but you cant meck no man draw you out you shoulda just gwan ignore everything cuse a internet dis
-- Edited by Dj Moet at 22:15, 2008-07-13
zeen Spyda.. Me memba when him and Dane cuss, mi nuh know bout any1 else.. zeen.. him nuh deal wid ppl good man... me nuh rate self praise wid n e body.. lol.. yes me tap play.. Me anno 18.. woiieee..
Mi only play pon dis bout 2 time still.. I can remember the 2nd time... right.. Kev seh me fi go play, cuz him waa hear how me sound.. zeen, so me deh line up n ting- put the info in the encoder.... So, me start play right??? den me go inna d chatroom and ask if dem a hear.. only to know that RD deh pon d radio... di man just come outta d blue star, cuz him neva deh inna d room whenme did in deh.. wtf.. so, me stop the encoder.. him play him ting n rae rae.. so, him FINISH play zeen.. him come inna d rooma cht bout """when him deh pon di radio, nobody nuh tell him fi come off and blah blah"""" So i said "RD, stfu"... Mi rhatid, a wa did tell me fi seh so.. him come a fly up, fly up bout """look how much him gimme a chance and look how me repay him(den him put a sad emoticon), and bout how me fi apologize or me naah play""" so me seh, apologize fi wa.. him seh bout how me DISS him.. so me seh, me seh STFU to everybody, zeen, nuh tek it personal.... him go tek it up pon him head " anyways since him did done play, me go line up fi go TRY play again.. him deh pon d radio again.. so I was like f*** this.. anyways him come off n me did a seh mi not even feel the vibes fi play but I was persuaded to n whatnot.. sowadever.. neva play pon dis site again
ME MEMA WHEN ONE CLASH DID A GWAN AND DI MAN TELL ME GO SUCK ME MOTHER FI NO REASON BECUSE HIM DID MUSSI A LOOSE AND VEX BUT A INTERNET SO ME NO TEK IT SERIOUS
big man ting spyda.it look like a essay though lol
like di man cut him deep!!!
AS MOET AND YUNG BERRY SEZ THIS IS VIRTUAL WORLD UNNO TEK THINGS SERIOUSLY I NOT GONNA SAY WHO I HELP AND NEVA HELPED. I AN NOT DISRESPECTFUL I TALK THE WAY I SEE THINGS AND MI NAH CHANGE , BUT MI DISRESPECT TO WHEN THEM MESS UPOVER AND OVER. ONLY PERSON GET DISRESPECT FOR NO REASON WAS MISSUKKUBIT.
1. FROM DAY W\ONE WHEN MI START RUN DI RADIO MI SEH GETS GET ORGANISED CUZ IT COME LIKE COW BOY TOWN some ppl ah jump on the radio and never want to come off , when it other pps time.
2. mi seh let members help pay for radio and nobody wanted to come up with the cash ( it was only $50. it had ove 20 persons playing on the radio , do the maths!!) SO MI SAY SPYDA AND HEADZ SPENDS THE MOST TIME ON THE RADIO AND YES THEY ARE GOOD DJ'S BUT THEY SHOULD CONTRIBUTE BOTH AH THEM CUSS MI SEH MI BAD MIND !!
3. SPYDA ALWAYS HEAR S****ODY SEZ !
4. SOME PPL JUST CAN'T HANDLE RULES , BUT NUTTIN CAN RUN PROPERLY WITH OUT RULES ANS GUIDELINES, SO THE RADIO HAFFI GET RULES.
5. DJ'S B4 UNNO OPEN THE HOLE IN UR FACES TO CHAT f**kERY , PM ADMIN AND SAY WHAT PROBLEMS WITH THE RULES !! OVER AND OVER IS ASKED FOR PPL THAT CAN COMMIT THEM SELVES TO THE RADIO SCHEDULE CUZ SOME DJ'S ONE DAY THEY ARE HERE THE OTHER THEY ARE NOT. IS ASKED FOR DETAILED PROFILE & PICS DID ANDBODY SEND ANY ?? NO .
WHY SPIDA KEEP BRINGING UP CD INNA HIS CONVO EVERYTIME ?? LISTEN YUTE 1 DAY IM ON THE RADIO , MI CALL OUT MI PHONE # !! dis woman used to bug mi phone inna guyana ( YES IN GUYANA ALL THE WAY FROM CANADA ) COME INNA DI ZONE AND CHAT BOUT SHE A CLAIM ME AND MI CAN'T CHAT TO THIS PERSON AND THAT PERSON MI NUH WANT NO OMAN INNA CANADA WEH AH ESCORT , MI HAVE GOOD GOOD GYAL RIGHT HERE!! SO WAH U NUH KNOW YUTE NUH CHAT BOUT, CD MEK MI GIVE AWAY MI #. DO U KNOW THE MEANING OF STALKING ??