Yea mi see unnuh point CP .... Buh so much pplz a diss eachother pon here now dat mi nuh even kno if it a joke ting or not anymore...
everybody as bad as eachother to be honest... but we should all be able to voice our opinions without it turnin to a full scale riot pon di chatbox or di forums...
alla dem heads need bangin together fi real...
Constant warin in here nuh gonna do di zone no good cah it jus gonna drive active members away or bring more commotion to to it and drop di ratings... and to tell unnuh di truth mi startin to get migraines constantly from di going ons..
Yea mi see unnuh point CP .... Buh so much pplz a diss eachother pon here now dat mi nuh even kno if it a joke ting or not anymore...
everybody as bad as eachother to be honest... but we should all be able to voice our opinions without it turnin to a full scale riot pon di chatbox or di forums...
Constant warin in here nuh gonna do di zone no good cah it jus gonna drive active members away or bring more commotion to to it and drop di ratings... and to tell unnuh di truth mi startin to get migraines constantly from di going ons..
Suga mi understand you totally, cause we know whey we (PG) a come from.
Mi nah sey yuh son caan voice him opinions, but when him a get up and attack people like that and diss them without a just cause, that nuh right or even fair.
Look pon mi whey this boy nuh talk to, whey him nuh tek the time fi send me a PM and ask mi wah galang or nutten... him a come chat bout....
"CrazyPickney (Supa Dupa Mod, Life Time Member)-- supa wah...kmt..mi nuh care wat rank u ra** have ..mi want to ask yes cp cool but wat is her role on the zone(to mek bag a comment on the ppl dem post and just stay in sleep mode)..well no no no. thats not wat the crtieria of a mods...the mods should always interacts with the viewers/zoners and mae dem happy.and mi nuh kno if a pay dem a pay amdin fi be modbut u need fi shape up."
The above seem like smaddy whey wah have a civilised conversation?? you nuh know mi, but you a come use words like "R.A.S.S." and a kiss him teeth and how if admin a pay mi fi mod??? Then him a come sey no my role isnt to "mek a bag a comments but to do this and do that" whey di hell???? you a ask mi to tell you my role, but yet still you a stipulate whey mi must do?? kmt!!!!!
If yu son did approach the situation like this
CrazyPickney (Supa Dupa Mod, Life Time Member)-- I've notice that i rarely see you in the chatbox and you have one of the highest mod position on the board, could you provide me with some information of your roles and responsibilities please, cause I have not been around long enough to get to know you apart from seeing most of your responses within topics on the forum..
That me can relate to suga, show mi respect and mi show you back, nuh come call up mi name bout if admin a pay mi, wah kinda fiestiness that??? kmt
Babygirl, mi understand how you migraine must a kill you fi real, cause you know how we live. And mi really sorry fi hear that. But you must can understand my positon on this, compare to your position. A mi as mod and the other mods them a get shit thrown inna wi face left right and center and a get all the cussing. You out there and just a see the cussing and a get migraine, imagine how we feel whey inna the heat? whey slave out wi self and people just come a cuss day and night.... you really caan please people... cause them love tek step a yuh
OK.....The zone should be a place to voice your concerns but it should be done in a respectfull way. What alot of ppl fail to realize if you approach ppl in a hostile manner they will respond in a hostile manner. I have no issue with the zone mods or admin, and I dont care if I am VIP or mod or not. I think ppl who come to the site should respect the sites rules and follow the regulations if not find another place. My 2 cents.
Suga mi understand you totally, cause we know whey we (PG) a come from.
Mi nah sey yuh son caan voice him opinions, but when him a get up and attack people like that and diss them without a just cause, that nuh right or even fair.
Look pon mi whey this boy nuh talk to, whey him nuh tek the time fi send me a PM and ask mi wah galang or nutten... him a come chat bout....
"CrazyPickney (Supa Dupa Mod, Life Time Member)-- supa wah...kmt..mi nuh care wat rank u ra** have ..mi want to ask yes cp cool but wat is her role on the zone(to mek bag a comment on the ppl dem post and just stay in sleep mode)..well no no no. thats not wat the crtieria of a mods...the mods should always interacts with the viewers/zoners and mae dem happy.and mi nuh kno if a pay dem a pay amdin fi be modbut u need fi shape up."
The above seem like smaddy whey wah have a civilised conversation?? you nuh know mi, but you a come use words like "R.A.S.S." and a kiss him teeth and how if admin a pay mi fi mod??? Then him a come sey no my role isnt to "mek a bag a comments but to do this and do that" whey di hell???? you a ask mi to tell you my role, but yet still you a stipulate whey mi must do?? kmt!!!!!
If yu son did approach the situation like this
CrazyPickney (Supa Dupa Mod, Life Time Member)-- I've notice that i rarely see you in the chatbox and you have one of the highest mod position on the board, could you provide me with some information of your roles and responsibilities please, cause I have not been around long enough to get to know you apart from seeing most of your responses within topics on the forum..
That me can relate to suga, show mi respect and mi show you back, nuh come call up mi name bout if admin a pay mi, wah kinda fiestiness that??? kmt
Babygirl, mi understand how you migraine must a kill you fi real, cause you know how we live. And mi really sorry fi hear that. But you must can understand my positon on this, compare to your position. A mi as mod and the other mods them a get shit thrown inna wi face left right and center and a get all the cussing. You out there and just a see the cussing and a get migraine, imagine how we feel whey inna the heat? whey slave out wi self and people just come a cuss day and night.... you really caan please people... cause them love tek step a yuh
-- Edited by Crazypickney at 14:38, 2008-07-14
Yea mi understand fully yuh kno Gurl... and him did go about it di wrong weh fi tru... and mi did sit back and re read everyting .. mi shouldnt of reply on dis till a lil later wen mi see everyone views.. cah mi even tell stain las nite mi nuh gonna reply to this post till later...
him had a right to ask dis but him shoulda worded it appropiatley and nuh sound so disrespectful cah dat jus creates more problems fi tru.. ( nuh worry mi will be cuttin him a new ass lata) Lol
Yuh dun kno Cp.. we both no weh we rise from (PG) and mi wont figet dat (ahh mi miss di good ole quiet days)
Lol Cp unnuh figettin wha mi use to run and be CEO of?? .. so yea mi understand how frustrating tings can get wen everybody deya pon unnuh case cah mi no it nuh easy too... why yuh think mi jus chill out here and nuh beg mod..??
jah know..im fairly new to the zone still..couple months ago i create the account but is jus recently i really become active but i still feel say i can give an objective input. i tink the post berry made was good iin that him point out say you know the zone can always improve, an mi nah tek him stance and say this mod and that mod lazy or nutn..but dats just a part a human nature u zimi, wen u a do supm for long an u get comfortable u sekkle into a likkle groove. now obviously we as regular zoners dono everyting dat a gwaan behind the scenes, an as CP so blatablty pointed out is nufff nuff work go into maintainin the zone, an ppl is a wicked likkle community we hav goin here so the mods hav to get bigups same way. an i dono if dem gettin paid to do nutn..but even if they are im sure is not no bag of money, an the mods hav tings weh dem need fi do inna life too..so i doah tink it fair to expect dat each and every one a dem well ACTIVE in the zone in de way dat berry outline, but same time i sure some a dem names in the list nah liv up to them role as mods, and if thats the case den the bigger heads dem need to review an if it come to dat den u tek weh sum a dem priviliges.
i doah like where the argument go tho..i kno berry mek sum strong talk an ting u zimi an him wrong fi bring it cross dat way in the first place..but the retaliation jus get out a hand..a tell de man how him illiterate an how him a transeual an a call him white tru him nuh dark like we. good conversation necessary in life an even if is an argument den ppl can still learn an retain tings from it..but wen it jus full up a ignorance an belligerence nobody doah benefit.
everybody on the zone big up unuself..from the admin to the mods to the members and even the leechers..all a wi in it together an ppl haffi can tek criticism yeah..but as mi seh the way berry bring it cross nuff a the mods automatically go into defensive mode an attack him..hope everyting qwell an we can gwaan liv it up
BERRY HAS A GOOD POINT (A NO MI AN BERRY NAW DEYA SO MI NAH GO FAVOR HIM A JUS WHA MI THINK).... CAUSE MOST OF DE MODS MI DON NAW AN MI DON NAW WHA DEM ROLE IS.... HOWEVER THE ONES DAT I KNOW SO FAR HAVE BEEN DOIN DERE JOB THAT I CAN SEE..YES SOME OF DEM MAY GO OUT OF TRACK BUT DEM ALWAYS COME BACK..BUT I AVE A QUESTION.. WHY HAVE MODERATORS DAT AVE NEVER BEEN IN DE ZONE IN DE CHATBOX?? WHY DID BERRY GET BANNED FOR MAKIN HIS VIEWS? BECAUSE IF THERE IS A FORUM LIKE THIS FOR ISSUES DONT WE AVE A RIGHT TO SPEAK OUR MIND BECAUSE LAST TIME I CHECKED FREEDOM OF SPEECH IS NOT A CRIME... SO TO MEK DE ZONE A BETTER PLACE OPINIONS SHOULD BE WELCOME NO MATTA IF DEM POSITIVE OR NEGATIVE..... DIS IS ALL BASED f**kRY BECAUSE OF ONE PERSON WHO TRIED TO SPEAK DEM MIN...MI DON THINK BERRY WANTS DE POSITION OF MODERATOR CAUSE HIM AVE HIM WORK TO DEAL WID AN HIS LIFE...TRUTH IS DE TRUTH... HONESTY IS DE BEST POLICYYY....