Topic: *THE MODERATORS* - TELL ME WHAT U THINK..DIS IS MY VIEWS

«First  <  1 2 3 4 5 6 7  >  Last»  | Page of 7  sorted by
MZJ ELECT WIFIE

RE: *THE MODERATORS* - TELL ME WHAT U THINK..DIS IS MY VIEWS

Permalink Closed
i sit here reading all this and some points r so well made, but true i dont like the fight n fuss n the mix up me n get in to it ....
id love to put my 2 cents in to this but i dont need the fussing and i dont need ppl getting vex for my views but one thing i can say that to me it seems like some mods r not fair with every one whats ok for some not ok for others some get hated for one post and others post the same sort of stuff and it cool i am not putting put any names and i dont care who hates me or who likes me all i know is i post ahelllllllllllll of alot and fill alot of requests and i do not take any where near as much as i post the amount of music i have i need not take a thing but i try my hardest to contribute and thank those who do the same

and for a mod to dis ppl in here that r contributing is not cool fat or skinny white or black even if u have tree growinf in ur fave that is not ur job here to judge u r wrong fe dat straighttttttttttttt

me just ignore tings n gwan like me no see cuz me bigger then that shit and not in to the loose arguments

DONE TALK

-- Edited by dappa75wifie at 18:26, 2008-07-13

26 people die from swine flu & everybody wants 2 wear a mask. 2,000,000 people die from AIDS and nobody wants to wear a condom!

Permalink Closed
wow but how do u REALLY feel about it

Wscript.Echo"Beam mi up" & stain.CName
Permalink Closed
YUNG_BERRY wrote:

Stainless (Supa Dupa Mod, Life Time Member) -- 1ST VICTIM.. stain cool but him need to show more respect to the zoners..especially the ladies..how the ra** him ago be a mod and him first role is to be nice and show respect to all zoners.no matter wat they may say..him dis the girls dem too much like him a maama man and him need to stop it. if the girls dem gone mi would be the first 1 to delete mi account.

Lastly..alll the comments made above is base on my opinions and does not speaks for the members of the zone.so if anyway questions come to me..and no mi nuh sidung fi wirte this bcuz mi want to be a moderator ..cuz mi nuh want to....mi have mi life fi moderate suh mi nuh think mi can manage that role..i just made these notations base on wat mi see a gwaan.suh just dont take my critics and make dem affect you negatively..however take them and improve on your role and responsilblities for the interest of the zoners.thanks much. AND BEFORE MI POST IT..MEK MI NOTE THEMODS DEM WEH NUH WANT AND HEAR OTHER COMMNETS FROM THE ZONERS PLZ NO DELETE THIS...YOU MUST TAKE CRITCS AS SOMETHING TO GUIDE YOU AND HELP BUILD YOU AS AN INDIVIDUAL.

-- Edited by YUNG_BERRY at 11:43, 2008-07-13

-- Edited by YUNG_BERRY at 11:48, 2008-07-13

Damn ediat , you cant even formulate a proper sentence but waa voice opinion....get some english lessons then come back and talk next year.

Its funny not one girl in yah a sey stainless diss dem but chu yu a transexual yu tek it to heart, likkle tranny, stop call mi name and go look a man fi please yu.badman

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

Wscript.Echo"Beam mi up" & stain.CName
Permalink Closed
YUNG_BERRY wrote:

CP U A EDIAT OR U BORN FOOL FOOL..ALL MI A SEH IS MI NUH SEE DEM A DO KNOTIN SUH ALL MI WANT TO KNO IS WAT DEM A DO..WELL U EXPLAIN SUH STOP CHAT NOW NUH..U A GALONG LIKE SEH U TEK IT TO HEART ..AND LIKE HOW THE BILBLE SEH "Well... the Bible says you musnt be cruel to dumb animals... so your free to be stupid all you want, without being assaulted. (Thank God for the Bible)" WELL CP THERE IS A SAYING THAT STATES"THE TRUTH ALWAYS HURTS" ..PICKNEY MI NAH WAR WID U..SUH STOP BEHAVE LIKE U IGNORANT PLS. MI A ASK WAT DEM DO ..MEK DEM ANSA FI DEM SELF NUH.

battybwoy fool like yu white mada, nasty transexual yu nuh have half di sense like she.Read all a her statement see if yu see nuh error?? you a write 50 lines and 25lines a mistake dunse tranny.

Lesson2

Permalink Closed
STAINLESS wrote:

YUNG_BERRY wrote:

CP U A EDIAT OR U BORN FOOL FOOL..ALL MI A SEH IS MI NUH SEE DEM A DO KNOTIN SUH ALL MI WANT TO KNO IS WAT DEM A DO..WELL U EXPLAIN SUH STOP CHAT NOW NUH..U A GALONG LIKE SEH U TEK IT TO HEART ..AND LIKE HOW THE BILBLE SEH "Well... the Bible says you musnt be cruel to dumb animals... so your free to be stupid all you want, without being assaulted. (Thank God for the Bible)" WELL CP THERE IS A SAYING THAT STATES"THE TRUTH ALWAYS HURTS" ..PICKNEY MI NAH WAR WID U..SUH STOP BEHAVE LIKE U IGNORANT PLS. MI A ASK WAT DEM DO ..MEK DEM ANSA FI DEM SELF NUH.

battybwoy fool like yu white mada, nasty transexual yu nuh have half di sense like she.Read all a her statement see if yu see nuh error?? you a write 50 lines and 25lines a mistake dunse tranny.

WOW sprint.gif

۞The Senior'۞
Permalink Closed
lollol

Permalink Closed
easy pun it stainless...it gawn far enough noww...lets juss try an put some positive aspects into this topic fi promote di peace n unity or juss lock awwf di topic if it ah go cause more greife........

-- Edited by wrenxz at 18:44, 2008-07-13

HAHA.jpg

**MZJA GIRLS INTERVIEWER**
Permalink Closed
lol stain..wow that was great..thx for the joke..but as mi seh ..no comment on stainless reply.

Permalink Closed
Miggskill (Moderator) - mr miggs well mi meet a nxt yute pon da zone who actually do sumthing...and to tell you the truth he was the first person ont he zone who showed me wat the zone was all about ..and mi never did a look nuh fren or hope him never did a look none etiher..and hope a just him role him did a play..migs you deservse this yute keep it up mi boss.

zeen

Permalink Closed
YUNG_BERRY wrote:

Caloss (Supa Mod) - who you!!!!..where u from..who know you..well not me..suh wat your role mi boss.seriouly..tlk up.plz mi need fi know.and nuh tell mi seh u must do wat the rest of mods do.cuz mi nuh want to here.

tansexual batty bwoy mi deh yah from mediazone just a start , mi earn my status .Mi naa sey nutten more to nuh white battyman.Dig out yu mada.Mi sure yu nuh see nuh "OK" in a none a my post them.

Permalink Closed
mi nuh have nuh talk inna this

Permalink Closed
CALOSS wrote:

YUNG_BERRY wrote:

Caloss (Supa Mod) - who you!!!!..where u from..who know you..well not me..suh wat your role mi boss.seriouly..tlk up.plz mi need fi know.and nuh tell mi seh u must do wat the rest of mods do.cuz mi nuh want to here.

tansexual batty bwoy mi deh yah from mediazone just a start , mi earn my status .Mi naa sey nutten more to nuh white battyman.Dig out yu mada.Mi sure yu nuh see nuh "OK" in a none a my post them.

lmao hahahahahahahhahaaa

Permalink Closed
CALOSS wrote:

YUNG_BERRY wrote:

lollollollollol

Lesson2

Permalink Closed
pity STILL GOIN

**MZJA GIRLS INTERVIEWER**
Permalink Closed
WOII MI CANT STOP LAFF..AS MI SEH WHY UNNU A CHAT LIKE DIS IF IT NUH APPLY TO UNNU.....CP U SEE MI VOICE MI VIEWS AND YOU SEE HOW DEM A GET PERSONAL..DID I CALL ANY NAMES..WHY U DONT TALK TO DEM.

Permalink Closed

MZJA Princess
Permalink Closed
where did all the white talk come from

Permalink Closed
YUNG_BERRY wrote:

WOII MI CANT STOP LAFF..AS MI SEH WHY UNNU A CHAT LIKE DIS IF IT NUH APPLY TO UNNU.....CP U SEE MI VOICE MI VIEWS AND YOU SEE HOW DEM A GET PERSONAL..DID I CALL ANY NAMES..WHY U DONT TALK TO DEM.

Can yu get any more fool????If yu call we name it nuh must personal....tranny ezy just stop call mi name it ,done!

Lesson2

۞The Senior'۞
Permalink Closed
RiddimRyder wrote:

rororororororororororororororororororororororororororororororororororo

Permalink Closed
RiddimRyder wrote:

Lesson2

«First  <  1 2 3 4 5 6 7  >  Last»  | Page of 7  sorted by