another thing weh mi wah fi know if a man can really buss up a woman vagina n put it pon fire n mek it breeze off n all dem thing deh cuz mi tired a hear dem youth yah everymin dem guh ave sex dem talk bout how dem mek di gal cyah walk fi couple days lol n mi link a gal n ask har how shi feel after wen shi ave sex shi seh shi feel perfectly fine suh mi wah know if man really mash upa woman sometimes r a chat some boy love chat
that fire shit is when she na wet and dem dry f**k!!! alot of dem tune deh is for entertainment and fools tink a real!!! real woman don't play dat shit listen Lady saw,Cecil,Tanya Stevens tune dem.
Some man jus love chat shit. An some a dem just mek gal turn dem inna fool cuz di gal dem love tell dem seh how dem pain up when nuff a dem not even feel nutten. lol
Mi nuh t4ek chat dem way deh. If dem a bawl mek dem gwaan bawl cuz dem too lie.
It can happen still.. but different things can cause it.. like if the Woman's Vagina not wet enuff and u sex har that can cause har fi cut up, also some man just gifted fi handle a woman like that.
boy u ppl young all i kno mi f**k some gal already dat come a mi yard walk strait and wen dem leave dema bounce or a skip away and den them text mi say how mi mash dem up dem can barely walk (i got di text to prove it to) even f**k girl 1 time she curl up and ran from mi ting i could go on about my exoeriences but mi no porn start fi u ppl so to answer di youngester question it would be yes of course
There is too things in life dat can't dead unless the flesh dies first p*u**yy,and the soul
Can you make a women fell it in a dem stomach and not walk yes mash dem up yeah but that take some hours king niggas be lying 20 minute work out and dem done!!!!
that fire shit is when she na wet and dem dry f**k!!! alot of dem tune deh is for entertainment and fools tink a real!!! real woman don't play dat shit listen Lady saw,Cecil,Tanya Stevens tune dem.
real talk but u cyaah se listen saw caw she raw to like a man
woooi yea mi been buss up fi real... tek mi 3 days fi walk properly.... and di man never rough mi up inna di bedroom eida we made love ... buddy scares mi fi tru
i feel its true, cuz many a time i werk a ting, and di woman cant move 4 a while....dem jus deh trembling & shaking....i actually remember getting cuss 4 touching her afterwards, cuz as i touch her she jump...but a female opinion would be much better....where dem responses??