Kurt me na pm no man name 4 wat i gave u a idea work with it dam anyway mi never say him bow either mi jus a say him more dan likely do it if him personal girl a suck him hood not even di girl pon di side but him personal but wen we round di table di whole a we a pree same thing and everybody get quiet di same time cause all wen mi a cut di man dem a say dem lose off a him cause him mus do it to but who knows for sure, I jus kno a no more knowings 4 dem man da
Crazypickney yeah man mi a no man wat mek him bonified a suck him hood a friend, me is a yute wat dont and i repeat dont like freaky shit no matter wat a man/woman wa say di artist wrong up and everyman round di table no it was so tense that my crew immediatle left and it look away, my crew stay like dat still dem try get some deep secret out u and air it out, di reason why mi tell ppl diss cause ppl fi kno who a freak, who fi watch exapmple if somebody di come to a investor and say dont put u money in cash plus cause mi and di manger di a talk and him a say him a go rob di ppl, so mi no fi come tell u ? mek di artist go kiss u, drink or eat outta ur plate not mine mi di think is a ok artist but now him is rubbish him no better dan mi toilette