Topic: 'Stop sending my X-rated video'

«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by

RE: 'Stop sending my X-rated video'

so because she succ dicc she's a whore?
I feel bad for her cause what she wants to do in the privacy of her own bedroom is her business...Jamaican people jus dutty...nuff a dem people deh who a laugh after her doin much worse things...fuccin disgusting lc...

ENOUGH OF THIS NOW hmm

EEHHH A DAT A GWAN

boy it bad pon her son still mi nuh feel sorry fi har she a big woman but har son ago get the disgrace

Tess shi av a yute, shi shouldn't av dem ting dey pon phone. Yo know wha da yute dey affi go through now

So what if she have a yute...so she muss stop please har man because she have a child??...fucc dat lc...the only reason why it affectin him is cause it got out...people dont make tapes with the intention of them gettin out...yea i feel bad for her...yea i feel bad for the child...but this is bullshit man lc

lol... shi get knock... an her son need fi remember dat karati cya stop gunshot

nexx wrote:

Tess shi av a yute, shi shouldn't av dem ting dey pon phone. Yo know wha da yute dey affi go through now

why she shouldnt do it the woman have har life fi live thats her busy... mi just sorry fi d yute cah the tape get out and him ago feel the shame...

MZJAustralia
Anyone who is recognisable in public & then goes make a "private sex movee" shoulda learnt by now it can be all over the internet & all over the world in a matter of hours.
Them need to think first when it effects more than just them... like when they have a child.

Shottess wrote:

So what if she have a yute...so she muss stop please har man because she have a child??...fucc dat lc...the only reason why it affectin him is cause it got out...people dont make tapes with the intention of them gettin out...yea i feel bad for her...yea i feel bad for the child...but this is bullshit man lc

clapclapclapclap

hmmmm

Shockwave Ent
aahhh boi another gone

a life milk

so a milk, mi need this link

a lon time thing a gwan fi real

Clarksman to di world!
rahtid

the gyal a idiot, blame whoever make the video

bout yuh bwoy do karate, sticks and stones break bones but gunshot kill yu quicker

dont get mi wrong she a no slut cause she suck hood is cause she mek di tape get way and she hav son and how she handle di situation a dat really mek her a slut i dont hate nor dislike milk matter fact she free to suck me like a lollipop dats how i see it

hmmm

ASian Production

«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by