Topic: Why do I have to give women anything?

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
[0 vote(s)]

RE: Why do I have to give women anything?

Gangsta Natz wrote:

your madda a nuh WHORE blo*o*dclatt big p*u**yy b*m*ohole likkle boy....... who the f**k you a call whore you a likkle pickney...you need go get a job you and know whats it like to pay some f**king bills...

likkle cheap p*u**yy hole. you but afta all your a boy not a man suh i dont expect you to know betta......

mi a hard working woman..... likkle boy guh hol a seat............or guh truck thro your madda mada mada mada mada mada man.......,.,.,
gunngunnbrickobadmangunshot

SORT HIM OUT DEH BABES ro

u cannot give her everything she want because she a guh want to to do some thing weh she a guh like and u na guh want to do do it ok

Clarksman to di world!
up2
yute u a get it wrong..we all pay for sex but u caan call it all business....u affi treat u ooman rite

if u nah give har things , smaddy else will give har nuh worry!!
hope u nuh commit sucide

wow dis post getting violent LMAO but mi undastan whe him a seh u kno a nuff ooman do it...once dem c u interested u notice dem start ask question like buy me dis an dat b u affi stand firm.

DAMN. Dis ya topic get way outta handweird

Anyway, mi overstand weh di yute ah seh still cause nuff woman expect money and/or monitary transactions in order to give up di pums (as if dem nuh love f**k same waybackas). However, you also have some gal weh yuh know from yuh buck up yuh aguh end up f**k tru di vibes between yuh and no money nuh involve inna dat. So it depend pon certain tingz but ah nuh every woman move so...

-- Edited by MasSicker at 11:33, 2008-06-22

Geewiz_a_him wrote:

GANGSTA NATZ YOPU PICTURE CONFIRMS MY STATEMENT --- YOU ARE JUST A PLAIN DOWN RIGHT NASTY WHORE .....YOU NEED TO GET A JOB AND A LIFE.
FACT IS YOU ARE THE KIND I REPEL AND YOU KNOW IN YOUR HEART THAT THE ONLY USE FOR YOU IS TO BE DUMPED IN THE NEXT OUTGOING HOSPITAL BUCKET.

a must Dj Ragga bring you here, Geewiz your a fag

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

Wscript.Echo"Beam mi up" & stain.CName
lyndo bwoy wrote:

Gangsta Natz wrote:

your madda a nuh WHORE blo*o*dclatt big p*u**yy b*m*ohole likkle boy....... who the f**k you a call whore you a likkle pickney...you need go get a job you and know whats it like to pay some f**king bills...

likkle cheap p*u**yy hole. you but afta all your a boy not a man suh i dont expect you to know betta......

mi a hard working woman..... likkle boy guh hol a seat............or guh truck thro your madda mada mada mada mada mada man.......,.,.,

lollollollol wow!! sexy and cross!!!

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

WHA KIND f**kERY POST DIS WASTE DI PEOPLE DEM BANDWIDTH A POST f**kERY SMH

bannerrkm.jpg
ALLIANCE RUN DI WORLD EVEN DEM MUMA AND DEM GIRLLLLL BULLETTT !!!

this ain't cool man....

come on yute. u just diss ur mother when YOU seh "All women are either straight out whore or whorish."

STAINLESS wrote:

lyndo bwoy wrote:

Gangsta Natz wrote:

lollollollol wow!! sexy and cross!!!

rororororororororo

MasSicker wrote:

DAMN. Dis ya topic get way outta handweird

Anyway, mi overstand weh di yute ah seh still cause nuff woman expect money and/or monitary transactions in order to give up di pums (as if dem nuh love f**k same waybackas). However, you also have some gal weh yuh know from yuh buck up yuh aguh end up f**k tru di vibes between yuh and no money nuh involve inna dat. So it depend pon certain tingz but ah nuh every woman move so...

-- Edited by MasSicker at 11:33, 2008-06-22

Im a woman and i agree...because i see women do it all the time...dem gi di man pumz and den all of a sudden dem a say how dem light bill fi pay and all dem shit deh OR dem dont give up the pumz but dem ask the man for tings and make him think dat him ago get di pumz eventually...ie boops...mi nuh inna dem ting deh...mi nuh ask nuh man fi nutten unless him name "Daddy"...cah mi nuh wah nuh man come have nutten ova me and mi feel like mi owe him sumn...mi nuh need nuh man fi pay fi nutten fi mi...jus gimmi di buddy n gwaan bout yu business..thank you have a nice day =)

I am not gonna fully agree with you but you have a point... It happens, sad isnt it.. nope

If you want your woman barefoot pregnant and in the ktchen you need to support her.

If not then don't bitch at her when she makes her own money and spends it on herself and girls night out, after all you want a woman who is independent and not dependent.

Don't complain when we don't do what you say, because men are not our pimps.

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

DJ KEBA #YOUNGPARTYKINGZ

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by