after we say check check some bwoy ah gwan like him nuh want check no gal mussi nuh wah nuh gal, or you na'ave nuh gal
ah coulda wha do dem guy deh? how dem ah live so dutty and dem ah nuh friday how you have yuh bed and mek another man ah lie deh bregin from you gone over da side deh follow dj whiteman and fly weh now ah wha do dem deh? how you nuh fi wah the hottie hottie dem ah bembe' listen to me keenly and you better comprehende' weddy and passa passa wednesday we nuh wah see you and your friend deh yow ah wey tek dem little youths deh how we never see you assylum on a tuesday nah go out ah shootaz , you nuh mek none ah dem moves deh gal inna de place fi pick and choose deh if you ah refuse.....gwey gwey gwey listen me nuh h****re' you nuh want nuh gal, you mussi want another h****re' don't go fire links or go uptown monday or you see prendys pon a sunday if you know wha good for you nuh come deh
jamaica tell you tek way yourself, tek way yourself nuh mek we find you if we hear say man ah bathe you like (quino?) or you mek another man ah go behind you and ah climb you......(suck teeth)
you n'even have ah one girl would'nt even try look one ah sting or jamworld charlene ah look you and you itch up on earl me nuh know ah wah some guy ah pree cah dem nah go jamboree, fi get no gal ah T.G fi satisfaction how you nuh look no gal ah champion in action wouldnt' even beg ah gal ah piece or beg ah fraction or you nuh go A.T.I ,cah you mussi wah B.A.T.T why you na'ave nuh gal and you never look none over catherine hall inna some place you stand up and ah feel up your balls how you know seh you lack ah gal and you never look none ah carnival or bacchanal how you nuh check none ah the pretty bright college gal dem over spectrum gal dash wey inna de place and you nuh get none how you nuh go rebel salute and the.....rasta empress dem so pretty and cute (yo)
tek way yourself, tek way yourself nuh mek we find you if we hear say man ah bathe you like (quino?) or you mek another man ah go behind you and ah climb you......(suck teeth)