Topic: | Why Junior Reid called Buju 'Batty Banton'

| Why Junior Reid called Buju 'Batty Banton'

Junior Reid has denied media reports that he and Buju Banton were involved in a fist-throwing altercation backstage during the Best of the Best show at the Bicentennial Park in downtown Miami in late May.

He told one876entertainment that the whole situation stemmed from an incident in which Buju Banton maligned his name in front of Reids 13 year-old daughter, Destiny.

jr_reid.jpgI was there holding a vibe for the show and my daughter and her friends went over to Buju Banton because she is a big fan of Buju. She introduced herself as Junior Reids daughter, and Buju said, who Junior Greed?. My daughter was very embarra**ed, and she asked me, daddy, what you and Buju Banton have?. I told her no worry yourself, him no approach me to my face in that way, he explained.

He said that he regained his composure and prepared himself mentally for his onstage performance. After performing, he said he went to the press tent where he glimpsed Buju Banton. He began to do his interviews, and was surrounded by press personnel when Buju Banton, who had concluded his own interviews, attempted to hail him.

He stretched out his hand to greet me, and mi say, mi nah go shake yu hand when yu stab mi inna mi back and laugh inna mi face. Buju, dont play me dirty, he said.

He said then the conversation in the press tent then continued like this:

Buju Banton: Wah dat fah?
JR  : Approach me how yu approach me earlier when mi daughter come to you. Say what yu did say that time.
BB:  Junior Greed.
JR: Yu is a fish, mi no shake fish hand. Batty Banton. 
BB: Suck yu madda

Then him go pon him phone, and mi run him outta the tent, Junior Reid said. Mi no tell him no expletive because me is a yute respect my mother. Mi just tell him say him is a fish and call him Batty Banton.

Reid said he was surprised that Buju Banton would address him in such a way given the fact that he had been involved in reggae music for almost three decades.

Yu caan diss a living legend, mi set the trend. Yu affi pay respect to a man who ah set the ting. Him mussi did tink say mi career done, all the while, dem waan see yu go down, dem no waan yu de pon no show, or have no music on the radio. But mi step up mi game, Alicia Keyes crazy power play all over the world and AMA performance, Mims who sell four million ring tones, The Game album which was #1 on Billboard,mi mek the 52 states look like 14 parishes, he said.

reid is known for the dancehall anthems, 'One *lo**', 'All Fruits Ripe' and 'Listen to the Voices'. He was particularly incensed by the insinuations that he was greedy.

How can he call me greedy? And me never do a show or a transaction with him yet. Mi voice fi him and never charge him a cent. Dem caan stop what is going on for him, the world like mi formula, so is just straight bad mind dem a deal wid, dem a try play me dirty, he said. Is a yute weh mi always show respect, mi go fi him studio, him never yet come to my studio.

He said that there were some elements in the business that eat and dem belly full and ah dem alone waan eat eat, mi ease off and mek the yutes dem do dem ting, and now when is my time fi eat, dem no waan see that happen.

But look on the time, this name quarter to seven, 6:45, the time never change, the yutes dem still a mad over me, ah two generation love me, the parents and their children, so ah just my time now. Mi no greedy cause yu caan force yuself on the people, mi just have the formula fi give to dem right now, he said.

He issued a challenge to Buju Banton as well, and reiterated that he will not be intimidated. 

If a guy violate, dem me violate, but me nah deal wid no war ting, ah love we say. When me a sing Foreign Mind, Buju inna khaki pants ah beat down studio gate so if a yute misbehave, mi will put him inna him place. Mi nuh tek disrespect, and nobody caan violate me, he said.

mi waa hear buju side few

*Mzj Producer*
junior reid fi get bullet fi diss di boss buju

linko wrote:

mi waa hear buju side few

CO-SIGN

i want hear the next side of the story

ll3949o49tp.gif

yeah 1 side ting no work plus Reid even tho u a di O'l G in di game buju a bigger star fi u more hits and hit albums go check it and i really believe the come back him get a go to him head

eeeeee batty fish junior greed Hmmmmmm

junior greedlol junior reed is wat to buju bout batty banton

kk......let's see how it guh

RE: | Why Junior Reid called Buju ' Banton'

buju too hype junior reeds a grammy artist

KrAiGGi
Mi was there.. me n gargamel did a chat when mi see Jr Greed start rail up pon the gargmel... then the tent get a way and crowd the last thing mi hear was buju say "jr greed mi gun dem nuff nuff, yard n abroad" The Greed missing up...and then him go and a complaint to beenie man...lol After man did jus have big big raas argument with a gal...When wi reach back the hotel a bare luu thing did a gwaan beenie n greedi nuh stop chat nuff loud things ina the lobby,...The night deh di crazy..

ra**sclaaaaaaat

WildCar.jpg
style the banton? mr reid no mad like that

MZJA Music Producer
zn

junior reid needs to check himself...how yuh fi mek statement bout man in a khaki a knock pan studio door, when every man have to start some where?? and u nuh set no trend cause all now yuh nuh reach the heights weh buju banton reach

if a suh it go buju move like a possy to