Topic: Bolt & Gay Scandal

Bolt & Gay Scandal

[spoiler]Sooo before the big race who u did say ago win? 

Nuff people neva noe suh Bolt did ago beat Gay!!! Much less beat the world record!!!  People want assume seh drugz invole....  weh u seh???

yeayea

Memba Seh Mi Rich.... Suh Mi Nuh Affi Hail U

nutten no go so

"MZ Gangsta Gyallis"
a lie a true we have di 2 leadin runna dem tooo badmine

madd
Shockwave Ent
booom

a wha do ppl how dem so badmind bout drugszzz... kmt

8xv6yp.gif

MY Net-Worth Make chicks wanna Network

Shockwave Ent
to b honest it look fishy lol di man just tek up 100m and start done bwoy career it nuh look right but all di best fi him

a tru him tall an have long legs @ gully headz

madd
them a test him fi every ting now but running 200 and 400 will only make you stronger for 100

yow cuz d man beat d wirl record dem a seh a drugs how ppl so dam badmind star a jus bcuz a blacks yu nuh bet seh if a did a white person dem nuh say nuh shit like dat

*Gucci-Gotti*
hahaaa.. u seet headzzz.. mi agree.. but all di best to him yes!

hmm ah well..if drugs is involved we will know!!!! NOT many have cheated a drug test

a badmind dem badmind so wah we cyaah win 2....u sayin bolt?

lol, i dont think its drugs, but obviously thats the first thing gonna come to mind. I think that most jamaicans will be bias to the fact that its just because its a jamaican they are saying that, but look on it this way... whenever black americans run, at the end of it, people used to say its drugs too, so we jamaicans arent different. Look how much time people call down drugs on the man with the gold boot (dont remember his name, johnson i believe) and drugs on marion jones. etc. They were black, but not jamaican, and the americans stood by them (until it was proven). So its only fair for people to think that of Bolt, cause we jamaicans have accused the americans countless amount of times for that....

I personally dont believe its drugs thought, why.. because he wasnt a 100m person, so i think its easier for him to zups off a lil 100m race like that. But I am also aware that people will say its drugs, and wont feel offended by it, cause hes not the first person being accused of drugs and aint the last.

i feel dat him oput him mind to it and achieve it

nutten nuh go so

my mediazone banner

As I said its tha Fortis theory. Bolt was a big KC fan so he learnt the "PURPLE LAW", thats what he used.

no drugs.... wi jamaican baby wi the best

nutten no go sonutten no go sonutten no go sonutten no go so
nutten no go sonutten no go sonutten no go so
nutten no go sonutten no go so
nutten no go so
nutten no go
nutten no
nutten

Y nuhbody cyaant do nutten good widout phuccry a gwaan wen e dun. Ppl dem too chatty mout

No drugs roun here just yam dasheen and casava...lol