Topic: ME AND ME GUN ONLY by DEVA BRATT

Posts: 466

ME AND ME GUN ONLY by DEVA BRATT

ey bishop wey dem ah go?
wid dem one bag ah man ah par...alright welll
casper....ok...alright
we rise ah name brand gun...
dat is an arabian gunAUTO
wah dem boy deh..dem never hear man done
listen this..hear dis

chorus
 you nah go see me in de streets ,
with no one bag ah man ah par
me and me gun only
rastafari know , the real bad man is casper not don corleone
me have a bundle ah gun , me have ah bundle ah gal
the gal dem feeling for me only..ey
dem don't dig nowhere ...dem know the story
alright de..check it den

so me go so (da,da,da)
casper squeeze three grades
*lo** start to run out ah jamaican T-pain
bullet full him up and pull him up like DJ wayne
the DJ, pop down , this DJ lame
try diss me assylum and the DJ shame
say dem ah the gangsta ras...so the DJ claim
well.. deva to de bratt, cah tired me nuh lame
ah straight to the brain me ah aim ,ah nuh gamep

chorus
 you nah go see me in de streets ,
with no one bag ah man ah par
me and me gun only
rastafari know , the real bad man is casper not don corleone
me have a bundle ah gun , me have ah bundle ah gal
the gal dem feeling for me only..ey
dem don't dig nowhere ...dem know the story
alright de..check it den

listen this
real bad man nah sleep inna market
you sweep up shango yard and ah you talk it
you say chino , steven brother him ah shout wid
but you ah pick up the gal dem wid your tongue , like a fork lift
and nuhbadee can't stop me from chat this
from you do your own thing , dat mean your back twist
deva bratt nah go knock fist
boy me ah fire lead inna your face..me rise and clap this

chorus
 you nah go see me in de streets ,
with no one bag ah man ah par
me and me gun only
rastafari know , the real bad man is casper not don corleone
me have a bundle ah gun , me have ah bundle ah gal
the gal dem feeling for me only..ey
dem don't dig nowhere ...dem know the story
alright de..check it den

VERSE
Posts: 8047
thank u

MZJA GENERAL
Posts: 5368
you nah go see me in de streets ,
with no one bag ah man ah par
me and me gun only

**MZJA GIRLS INTERVIEWER**
Posts: 2514
OK

Image and video hosting by TinyPic