SLICE BREAD THANK YOU PLZ TELL DEM, WHO PRODUCES DA BEST PLAYERS IS ARGETINA BRAZIL SUCKS THEY ARE TOO LAZY NO GOOD PLAYS JUST LUCK BUT FOR DIS WORLD CUP ITS OVER I AM IN SOUTH AFRICA AND WE ARE GONNA WIN HOW OLD ARE THESE PLAYERS THAT THEY ARE BOOSTING LIKE HOW OLDDDDD OLD F*** NEED TO BE UPDATED LIKE MESSI AND TEVEZ 19 YEARS OLD MEN AND FU*** DOING UP REAL GOOD COMMON PPL MOVE ON AND CHOOSE RIGHJT PLZ
Mi a Arsenal fan but mi rate C. Ronaldo still. How di man a score 42 goal inna one season and di man is a winger. Which midfielder you sih score more goal and have the entire skill set. He have dribbling, speed, free kick, and he good inna di air too. Complete package
messi play pon di right a nuh realy forward dat
Ah mean Messi is a boss too. Di man deh right deh with C. Ronaldo, but weh mi a seh is dat Ronaldo basically carry him whole team thru Champions League and Premier league. Messi nuh reach deh yet, him only 19, him time a come yet. Right now and a mean right now, Ronaldo is #1, Messi is a close second.