Nuff people come to Jamaica and nuh know how we live Think say everything nice , through we full of vibes and thing ey, ey Dem same one feel it to dem heart when dem get fi overstand the real thing ( yeah)
Me dey ah town one day Ah par with a white man wey come all the way from Norway And him turn to me and say, how comes Jamaica full Of so much screw face? Same time me lift me head to the sky, and a tear drop fall from me eye Me say my youth come we going for a drive Mek me show you, why me cry
(Chorus) Look pon the gullyside.. Do you see anything fi smile bout? Look at that hungry child (yeah) Do you see anything fi smile bout? Look at the schools wey the youth dem go fi get dem education Do you see anything fi smile bout? Look at the conditions of our police stations Do you see anything fi smile bout? (no)
Same time the brother say How can the nation be living this way? And the next thing him say How can the government play so many games? Same time me heart fall to the ground, cause theres much more where that comes from certain place dey ya worse than some youth man come and tek a
(chorus) look pon riverton do you see anything fi smile bout? Look pon painland Do you see anything fi smile bout? Flankers, mobay and suffers heights,inna spain Do you see anything fi smile bout? ., kentyre, mudtown, there all the same Do you see anything fi smile bout?
No no. no, no no no no no no no, no , no, no oh no no.oh no no now wey me say?
Nuff people come to Jamaica and nuh know how we live Think say everything nice , through we full of vibes and thing ey, ey Dem same one feel it to dem heart when dem get fi overstand the real thing
When dem look pon the gully side Dem nuh see nothing de dey fi smile bout When dem look pon a hungry child (yeah) Dem nuh see nothing de dey fi smile bout When dem look pon the schools, wey the youth dem Go fi get dem education dem nuh see nothing dey dey fi smile bout when dem sight up the condition , of the police station dem nuh see nothing dey dey fi smile bout. Me story say
Me dey ah town one day Ah par with a white man wey come all the way from Norway And him turn to me and say, how comes Jamaica full Of so much screw face? Same time me lift me head to the sky, and a tear drop fall from me eye Me say my youth come we going for a drive Mek me show you, why me cry