Moses 'Beenie Man' Davis says he wants to set the record straight, as recent reports in the media have suggested that he mocked members of the Alliance, namely Bounty Killer and Mavado, during their absence at the 'Best of the Best' show held in Miami on Sunday.
Ridiculed Bounty
According to reports, the deejay ridiculed Bounty Killer and the Alliance when he went onstage and said, "See it deh, some a dem nuh have no visa. Bounty caan guh a foreign again."
It had been reported in THE STAR (Saturday, May 24) that Bounty Killer would not be appearing on the 'Best of the Best' show, due to an inability to get a work permit application processed at the United States Consulate in Kingston in time for the show.
However, when contacted, 'The Doctor' said he meant no disrespect to Bounty or members of the Alliance by his comments and performance of 'Alliance songs'.
"Nuh represent mi guh represent fi di man dem. A entertain mi guh fi entertain, an' mi like fi si when everybody a move. Mi sey, people, Alliance nah guh deh yah 'cause dem nuh get nuh visa, suh mi do a Mavado tune an' dem (patrons) sing it from start to finish," Beenie said.
"I don't want Jamaica feel sey a mock mi a mock di people dem," he added.
Fans loved it
According to Beenie, the fans saw nothing wrong with what he did and in fact loved it.
"Di people dem did appreciate it ... Mi sing I'm on the Rock (Mavado) and 'Waran all type a tings' fi Bounty. Then dem (the organisers) turn off di mic pon mi an' di people dem start lef' 'cause dem think sey a done di show done. But dem call up Supa Cat afta dat."
So far, there are no indications that members of the Alliance have taken offence to Beenie's actions at the 'Best of the Best' show in Miami, as a spokesperson for the Alliance said, "everybody knows a jus' Beenie dat, a jus' suh him stay."
Beenie says his focus now is simply on music and on being positive.
"Di summa a guh nice. Mi nuh need dem negative ting yah right now."
A SO BEENIE STAY WHEN DI MEDIA CATCH UP ON HIM, HIM START TELL BEER LIES...IF U A GO REPRESENT ALLIANCE TRU DEM NUH GET NUH PERMIT DO THE TING INNA RESPECTFUL AND PROPA WAY....BEENIE A p*u**yYHOLE MI DUN CHATT
once again di fish prove mi rite and him fans a go badmind killa even tho a him di fish a fight like di fish him fans a fish to mi no rate dem cause dem bias til it cant look good again anyway fish fi low di man dem u never hear bad man no friend fish why u a sing di man song ? and a big up di don crew ? and di man dem no like u 1 bit it funny i never hav seen killa a be a clown like dis b4 not so bad at lease Alliance at dem !!!!!!!!!!!
this is why i said Beenie dutty...mi neva go di show but mi hear seh a dem fuccery deh him keep up dung deh...ol raas...i hope dem beat him raasclaat when him reach bacc a yaad....
Ok lets clear this up once again. Firstly mi nu want unnu feel sey mi a pick up fi Beenie cause mi is a Bounty fan stra8888888. But a di truth Beenie a tell, yu a hear it straight from mi cause I was at the show from start to finish. The place mash up when him do Vado tune and he wasn't throwing no word pan n e 1.
ra** a wah nuh tru dem nuh have nuh visa p*u**yyclaaat d man nuh rong...yo d man do vado tune...only the ting wid ppl is that dem love wen war start and if a suh beenie can beg fren well beg ra** fren f**k d ppl too much ppl a dead over den negative vibes.
YO NOBODY NUH REPLY IF YU NEVER DEH DEA....THE MAN BIG UP BOUNTY AND MOVADO...IT WAS NOT A MOCKERY. SO MOVE UNOO RAWSE. UNNO JUS LUV THE RAWSE WAR TING ...UNOO NUH WANT NO RAWSE UNITY IN DE PLACE.. WHO THE CAP FIT... I WAS AT THE SHOW FROM START TO FINISH , PLUS SUPA CAT FLOP.... PEOPLE A LEAVE WEN HIM A PERFORM CUASE POLICE KICK OFF BEENIE WHEN HIM NOT EVEN DO HIM 30 MINS... CROWD BOOO THE POLICE AND PROMOTER
Ok lets clear this up once again. Firstly mi nu want unnu feel sey mi a pick up fi Beenie cause mi is a Bounty fan stra8888888. But a di truth Beenie a tell, yu a hear it straight from mi cause I was at the show from start to finish. The place mash up when him do Vado tune and he wasn't throwing no word pan n e 1.