Topic: DON'T CRY by DEVA BRATT (slaughter riddim)

DON'T CRY by DEVA BRATT (slaughter riddim)

actually...a a a aa actually...factually
you know it's deva da bratt,
representing for all sufferers...suffering
hard and tuff a rin , and all who nuh go foreign
ah get suffering (what's wrong?) actually , survivors
motherless , fatherless...don't worry yourself , jah will save you....ehhh

chorus
         don't cry ghetto youthman
         one shirt , one pants, one shoes man no no no
         two roads infront of you you've got to choose one yeh
         and prrepare , cause it won't be the smooth one
         (fi mek it in da dark)
         it rugged and it hard out there
         there's no bone left for dogs out there
         it serious yard and broad out there
         babylon ah left we fi starve out there ,yeah

tell babylon nuh run nuh gun , pon no youth inna de slum
and mek dem tek it and go shot dem own brother down
the old , the young, nuh know where fi turn
dem can't find bread you know, dem can't find bun
then who see it nuh the blind? , who hear it nuh the dumb
babylon gi dem the rusty nine and all the rusty magnum
now look the juvenile turn to the crime and it fi done
but wey dey inna dem mind..dem say ah DON dem waan turn
and all wey ah gwan , all now we nuh like it
and the politicians dem ah push on the guns
dem ah call one and all , listen to when me talk
the politics war, me want it done , so

chorus

alright den , me go bun pagan , me go bun satan
and bun out the hearse and bun out the station
and the freemason organisation...
dem kill so much youth over hate
and still we ah go wait, wait man fi start demonstration
dirty babylon elimination
me guh listen the drums and the bass and the grace
and gain some meditation , rastaman vibration
rule the nation , natty's a purification ,(boom)
me go jump all the gate , and reach inna vatican face
and kick him inna him face , and show........
ah me deva bratt ah run the place and

there's no bone left fi dogs out there
              it serious yard and broad out there
              babylon ah left we fi starve out there, yeah
                                                                  (repeat)
          don't cry ghetto youth man
          one shirt , one pants, one shoes man..no no no
          two roads infront of you you've got to choose one yeh
          and prepare , cause it won't be the smooth one
          (fi mek it in the dark)
          there's no bone left fi dogs out there
          it serious yard and broad out there
          babylon ah left we fi starve out there, yeah
                                                                       (repeat)fire

bless!

Clarksman to di world!

kool

OK