Topic: Mavado - On The Rock Lyrics

Certified TECH GUY
Posts: 820

Mavado - On The Rock Lyrics

Selassie I
Baby G
Yeahhhhhhhhhh
Oh lord, Oh lord
my name is so excellent throughout this earth
Salassie

Jahovia guide me
be my guidance
greater salvation for me
Jahovia guide me
be my guidance
no dey could nevr stop me

Am on the rock(am on the rock)
Higher than i and i(higher than i an' i)
Jahovia guide me
i'm on the rock(im on the rock)
go tell my enemies
im on the rock
salassi guide me
and a me dem cant stop
i will never look back!

Look how much ting dem try(look how much ting dem try)
And everyting fail(and everyting fail)
tru me born pon di gully
dem a try fi tek me life
an' wan me go a jail(dem wan me go a jail)
helicopter inna di air(helicopter inna di air)
bright light a shine a ground(bright light a shine a ground)
dem say nobody move, nobody run from di river to di bank lock down
dem no knw which par me tun

Cuz i was on the rock(On the rock)
higher than i and i(higher than i and i)
Jahovia guide me
im on the rock
go tell my enemies
am on the rock
salssi guide me
and me nevr look back

Music a gal over gun
tell dem no stop di fun
cuz if dem stop di fun dem muss prepare fi stop di gun
di youths dem *lo** a run
down dey inna di sun
dem mek a bag a promise an nar fulfil none
mama cry out!
yuh think dem respons how much innocent youth die out
look how much sell dem sell an no weh dem nah buy out
if revalution fi start dem rich enough can fly out selassi i

Jahovia guide me
be my guidance
grace and salvation for me
jahovia guide me
be my guidance
am on the rock(am on the rock)
higher than i and i(higher than i and i)
jahovia guide me
an on the rock(am on the rock)
go tell my enemies
im on the rock
salassi guide me

Jahovia guide me
Be my guidance

Dem wan fi mek me weak
dem mek me strong
so me a go dey yah all day and all night long
im on the rock
stronger than ever

........__o
....._ \<,_
....(_)/ (_)

MCITP: Server Administrator,
MCDST, MCTS ,
MCTIP(Vista), MCT, CWNA
RHCT, A+, Sec+, Net+

Posts: 1408
thank you !!
nuff raspek

An empty brain is the devil's shop

Posts: 14230
BUSH KASH MAAADDDDDDDDDDDDD

 

**MZJA GIRLS INTERVIEWER**
Posts: 2514
OK

Image and video hosting by TinyPic