Selassie I Baby G Yeahhhhhhhhhh Oh lord, Oh lord my name is so excellent throughout this earth Salassie
Jahovia guide me be my guidance greater salvation for me Jahovia guide me be my guidance no dey could nevr stop me
Am on the rock(am on the rock) Higher than i and i(higher than i an' i) Jahovia guide me i'm on the rock(im on the rock) go tell my enemies im on the rock salassi guide me and a me dem cant stop i will never look back!
Look how much ting dem try(look how much ting dem try) And everyting fail(and everyting fail) tru me born pon di gully dem a try fi tek me life an' wan me go a jail(dem wan me go a jail) helicopter inna di air(helicopter inna di air) bright light a shine a ground(bright light a shine a ground) dem say nobody move, nobody run from di river to di bank lock down dem no knw which par me tun
Cuz i was on the rock(On the rock) higher than i and i(higher than i and i) Jahovia guide me im on the rock go tell my enemies am on the rock salssi guide me and me nevr look back
Music a gal over gun tell dem no stop di fun cuz if dem stop di fun dem muss prepare fi stop di gun di youths dem *lo** a run down dey inna di sun dem mek a bag a promise an nar fulfil none mama cry out! yuh think dem respons how much innocent youth die out look how much sell dem sell an no weh dem nah buy out if revalution fi start dem rich enough can fly out selassi i
Jahovia guide me be my guidance grace and salvation for me jahovia guide me be my guidance am on the rock(am on the rock) higher than i and i(higher than i and i) jahovia guide me an on the rock(am on the rock) go tell my enemies im on the rock salassi guide me
Jahovia guide me Be my guidance
Dem wan fi mek me weak dem mek me strong so me a go dey yah all day and all night long im on the rock stronger than ever