ey girl ah long time me ah look you you know from when me really waan fi touch you waan fi hook you wine pon the sitt'n me like it , when you wine when you wine , me say me like when you wine pon the edge...
first me go squeeze up nikki titty dem gal fi get wuk so me nah go pity dem under me grades ,blaze grabba wid the blend put her pon the edge mek she dead pon the stem (get up) she ah wine and ah brace pon the turn she getting darn fragile like a bird still nah run from it becah she have the nerve fi climb pon the sitt'n she get what she deserve psst come ya gal, wine pon da sitt'n yah psst come ya gal, turn it round and gimme yah psst come ya gal, psst come ya gal, (whistle, whistle) fling it up and bubble ya position and climp pon the edge of the thing how me strong me know you waan fi measure the thing how it long your body language tell me you you love how me plant it and slant it......well gal bubble pon the sitt'n, like ah dance you dey......balance talk french like ah france you dey, foot inna her she ah tremble when she feel it, she ah pray to father god ah beg him h h heal it..........
ey girl ah long time me ah look you you know from when me really waan fi touch you waan fi hook you wine pon the sitt'n me like it , when you wine when you wine, me say me like when you wine pon the edge......
first me go squeeze up nikki titti dem gal fi get wuk so me nah go pity dem under me grades , blaze grabba wid the blend put her pon the edge and mek she dead pon the stem (get up) she ah wine and ah brace pon the turn she gettin darn fragile like a bird still nah run from it becah she have the nerve fi climb pon the sitt'n she get wey she deserve
psst come ya gal, wine pon da sitt'n ya psst come ya gal , turn it round and gimme ya psst come ya gal , psst come ya gal (whistle,whistle)