dem seh all woman can squirt still...dem jus seh most a dem hol it back cuz it feel like is piss lol
so if i girl can trust her self to let it go...most a dem going be able to squirt...an it easier to deh if u fingering her....cuz u can stimilate di G-spot betta wit u finga
tru ting op a talk. and an article in wiki whe a seh a man prove seh anuh every woman have a g-spot. anuh every woman can squirt fi real. mi nuh buk none still
dem seh all woman can squirt still...dem jus seh most a dem hol it back cuz it feel like is piss lol
so if i girl can trust her self to let it go...most a dem going be able to squirt...an it easier to deh if u fingering her....cuz u can stimilate di G-spot betta wit u finga
mi will be honest... mi squirt a few times and damm that hurts... mek mi feel like mi belly get stamp on so mi nuh like it.... yea mi did think mi piss mi skin first time it happened
as u a chat bout piss mr reemix u know seh wah youth did a tell mi bout wag story like dat seh him did a finger him right n dem him a rushing a wata a cum outta did gal suh him feel nice seh a him mek di girl squirt suh after awhile him hear di gak seh sorry suh him seh babes wah u seh sorry fah di gak seh him jus done piss him seh him gi di gal some ratid boxxxx lol a laugh suh till a weak
true