Topic: why do men or some men like lesbians?

why do men or some men like lesbians?

i always wonder why do men uphold wit lesbianism. what about it excites a man. how can you possibles accept lesbianism and not accept homosexuality: dont be mislead i'm against homosexual.

but my question is why do men or most men accept lesbianism? whats so enthusiatic about it.yearightyearightyearight

bcuz we kno dat we can make some lesbian gay and dat we can make dem do w/e we want dem 2 do

Elite TechWiZ DesigneR
fyah pon the man dem that choose fi dig man hole..fyah fi lesbian but it damn sexy...lol

BECAUSE DEM BWOY DEA A FREAK THAT THE REASON Y

Clarksman to di world!
simple man and woman fi link so if there is 2 and u all the better plus i allways believe u can turn a girl strait but a man from him gone him gone

IN THE BACK OF A GUYZ HEAD HIM JUST A PICTURE 2 GIRLZ IN STEAD OF ONE SO THATS WHY HIM NUH REALLY HAVE A PROB...
THE MORE GIRLZ THE BETTER...LOL

kmt, bun out homosexuality on a whole, whether two man or two woman. bun it out completely!!! Thats why we can never be better in the world, cause unnu quick fi jump up and cuss out man and man, yet still a unnu dat a enjoy woman and woman, unnu is a bias bunch

-- Edited by Crazypickney at 15:41, 2008-05-14

because a two gal, we can work wid dat

hmmm

kmtt

24otwcj.jpg

YOW CRAZY MI NAW SAY WI A SUPPORT 2 FEMALE BUT MI A SAY A IS NOT 2 FEMALE INNA DI ACT IS 2 FEMALE PLUS A GUY....SO WEH DI PROBLEM DEH

International member
well they are jus more freaky that my opintion

banner_dailytunes3C.jpg

Mi feel seh ah di same reason nuff gal nuh feel no way bout gay man. Dem ah nuh threat to dem so dem nuh really business but mi seh fi bun out di whole a dem str8

FYAH BUNfire

I Rather See 2 Woman Together Than To See 2 Man Poking Each Others Rings. lol

4podwz5.gif
View RaggaStevieG
at ReggaeDubwise.com
tanya_MIML_myspace_banner.gif
no miss match round here. but, lesbian only rub up dem self together, dem nuh actually a f**k each other. fire bun a batty man weh a dig out the shit house.

kmt, bun out homosexuality on a whole, whether two man or two woman. bun it out completely!!! Thats why we can never be better in the world, cause unnu quick fi jump up and cuss out man and man, yet still a unnu dat a enjoy woman and woman, unnu is a bias bunch

CP U TOOK IT RITE OUT MY MOUTH 2 A DEM JUS WRONG AN DEM MAN YAH BIAS

MZJAustralia
why you think they got "strap ons" @ Atamic

Man some of the lesbians I see round, no man would want to go near!!! I scared of some of them... LOL

because they like the action
lolro

i think is all about a leverage thing(blackmail).. u dig one u can use har fi get to the others..