as always this discussion full a bare bias ppl wha only a call out dem own as best an dem enemy as di worst....1st)Sean paul lame u ra** di song a run weh leave him...2nd)Munga stage show nuh carry auto tune lastly 3rd)Bling Dawg dammit wat a artist lame(studio& on stage)
SEAN PAUL.....mi seh sean paul come a Dadli fi a show sing one verse if so much mumble off di rest....chat nuh f**k....tell di crowd fi sing....n breathe heavy to ra** inna di mic......ppl all a drop asleep wen him deh a "perform
1st Sean Paul 2nd Assassin 3rd Idonia, 4th kartel (him mek it cause him hav nuff hot tune dat a mash uo di streets but wen him touch di stage him jus alright )
I totally aggree with u. I would put it in the same order.
I am a fan of all those artiste especially assassin but its true.
They aint that good on stage.
Beenie is the king of stage shows followed by Ninja and Capleton
SEAN PAUL.....mi seh sean paul come a Dadli fi a show sing one verse if so much mumble off di rest....chat nuh f**k....tell di crowd fi sing....n breathe heavy to ra** inna di mic......ppl all a drop asleep wen him deh a "perform
PPl actually had time to drop sleep? We SK ppl walk out leave him ra** on the stage a sing.