Topic: Do you think the sofwares download section should be private.

what do you think. give reason for answer [25 vote(s)]

Yes
20.0%
No
64.0%
Maybe
16.0%
۞The Senior'۞

Do you think the sofwares download section should be private.

i think it should be available to the public.

lolll hmmmmm maybe on certain reasonz for purpose when posting cause rem it sofware u installin etcc

***S&J****

maybe vip ie brand new cus nuff leech around

mayb vip for the brand brand new stuff n the rest shoul b made available

no.gif another one for the bin

۞The Senior'۞
but mi can get all the new softwares elsewhere and some of dem not even here suppose mi wah post a link.

unuh fi work fi unuh vip

DO U KNOW THAT THE SOFTWARE U WOULD B DOWNLOADING IS ILLEGAL!? IF EVERY BODY WHE CUM PON DI SITE COULDA DOWNLOAD IT, MZJA COULD HAVE SEVERAL LAWSUITS... WOULD U LIKE THAT??

open to the public only exclusive riddim should be vip. The software is needed for alot of things...free up the software

yow suh nuh same wid di one weh di others a post.

don't think it should be private because there are alot of useful stuff in there

K17
DezinA BwaI
weh u a worry u head fa mi neva coulda go inna it and hot gurlz but now mi a mek post inna dem ...u see all hot gurls section di one caloss nuh eazy like a him run da forum deh lololol but u nuh fi worry u head jus gwan post and keep di vibes gd and u will be rewarded

free it up cause mi a nuh vip an mi waan use it to

BEST THING SINCE "SLICE BREAD"

http://rapradar.files.wordpress.com/2010/08/q4c9412.jpg?w=540&h=360

mi nuh really bizniz...

The Doc
Wscript.Echo"Beam mi up" & stain.CName
kadeem172008 wrote:

weh u a worry u head fa mi neva coulda go inna it and hot gurlz but now mi a mek post inna dem ...u see all hot gurls section di one caloss nuh eazy like a him run da forum deh lololol but u nuh fi worry u head jus gwan post and keep di vibes gd and u will be rewarded

dem tink a rocket science lol

;

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

*Gucci-Gotti*
^^^^^^^^ hmmmm

idk

jus w8 it out yute...as being private a protect the owners of the zone even though dem have dem ting seh dem nuh responsible fi nutten on it

negative

i think the entire site is too open as is. EVERYTHING should be locked up better for two reasons:

1. build a community of members that actually contribute
2. improved security against RIAA & other such agencies