Intro
Gal bruk out
Cause u hole it nuh f**k out
No man
Neva yet f**k u
An put u pon a taxi
An tell u cut out
Bruk out
Cause u hole it no f**k out
And no man nuh want u cut out
Waa do it again
Chorus*2
Me waa u
Sh sh shake it
Like a pom pom
Tun back way fi di long john
Gal sit dung pon di buddy and gwaan gwaan
Gwaan gwaan gwaan gwaan
Wine, pop it off and gwaan gwaan
Bruk it off bruk it off
And gwaan gwaan
Good f**king a go on on
And on on
Verse 1
No botha change tha position deh
Cause me like it
The way u head a land a wheelie
Ride it like a bikey
Me come fi di p*u**yy every night fi
f**k u mek u bawl almighty
In a belly my cocky weh u tripe see
Greetings miss tighty tighty
Position backway
Back sway that way
Wen me and u lock way
Wine, til juice from me cock spray
She likes it
Moan seh, it feel good
Real good
Wen me shub
Steelhood
Shake it like a tambourine
Verse 2
She wiine
Slow fi me bruk
Like she born and grow fi gi f**k
Nuttn no wrong
Outta door fi di f**k
Gal throw di foot up
An open it up
Mek me stroke in a gut
In har, me hosing a bruk
p*u**yy get sew fi di cut
Cause har p*u**yy tight
She nuh grow fi di slut
And owe fi di shut
She nuh waa show di bitch up
Chorus*4
http://twitter.com/DjQuivahttp://www.facebook.com/DjQuiva
ASian Production