Topic: Vybz Kartel gone mad lol

«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by

RE: Vybz Kartel gone mad lol

him kinda gone too far still . even him money song dat kinda mek mi nuh too rate him again mi feel him deh pon coke still

ohh my word man cho adidja to the world i say this is boring stillz and this was posted areadi kartel is a free mason but he's still my dj dnt care so there u have it

"H.M.G Status"
IT LIKE HIM A PAR WITH THE DEVIL SEEN.....HIM SAY HIM EVIL NOWADAYS...DONT KNOW WHAT STHE STORY AND DONT CARE...KARTEL TO DA WORLD!!

jefstarlogo.jpg

"Mi badness reach the tenth stage a evil,
Ah nuh nuttin fi mi murder people"

Need not say anything more...

ah find kartel slowdown little bit hoss

katel fi sort out him ting

kartel talk from 1 longtime seh him nuh beleive inna god but long after him seh dat him seh a jesus him ting deh, but mi feel like seh him seh dat bcoz him wah get accepted by every1 in soceity, but as far as i can see him definately don't beleive in god coz of the many things him seh in & out of his music, always contradicting himself like betweenie

well we all knw dat d teacha don t really care much about religious behavours, it is obvious that kartel have some kind of connection with the devil. him repeatedly use lines that make him look like the anti christ, almost everyone of him songs dem av sumting in it dat most pple are afraid to say, and mi a talk frm him jus buss. plus mi hear that him in lodge dat mean him mus av sum sort of satan in him. But a still my artist.

up2
unnu stop pree d man private life n jus listen d tunes star

lol... hehehe...

Gucci wrote:

i'll let some 1 else say wat i know will be said eventually...

nuh seh nuttn Gucci..i got u.....
DASH DIS R A S S A RUBBISH BIN...LOOK FROM WHEN A SIMILAR POAST MEK WID ALL 6 PAGE A COMMENT PON IT...KMT..UNNUH CAN MEK SOME FOOL FOOL POST EEH?....lol...hows that Gucci?

IMAG0158.jpgbziuef3hvfeoipy479hq.jpgmy shit
more of my shitmore again21ah06v.jpg

MY KIDS IN THE VAN  
?sharekey=41546c2f59c42642d2db6fb9a8902bda
mrparkes457327.tinysites.com
mi yutie dem

KMT a so him do fi him ting and it a work

Illuminati..... him ting deh

Buju and Bounty Gay Fight

Quoted..... "HOW CAN U LEAVE A BOUNTY FOR A BEENIE??? BOUNTY IS D PRIZE.... BEENIE IS JUST (a lil thing)"
yow hear mi a seh d man eeeevil.....a mi artiste still
evil songs: broad daylight, bag a money, gun session..........bag a money a d evilest

okkkkkk.......

this free mason crap is scary 4 real

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/13_33_freemason_sig.htm

check dis

kartel is just trying 2 prove that he is not afraid of dieing

that nigga is on his way to hell!

him seh him must gaa helll