Topic: Do you have a gay family member or friend?

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
Do you have a gay family member or friend? [39 vote(s)]

Yes I do
17.9%
I think I do
10.3%
Hell no!
53.8%
One of my friend is Gay
5.1%
Bi-sexual
12.8%

RE: Do you have a gay family member or friend?

hmm... interesting comments... i think bi is along the same lengths as gay cause they're doing something same way to the same specie, no excuse. Nonetheless, i havent caught anybody in the act as yet, and some people have wild imaginations while otehrs are secretive, so for now i will say i dont know

battyboyz their need to stay far from we ....cuz we no inna dat .....p*u**yy a where mi buddy go

NOPEEEEEEE FYAAHHH FEE DEM p

2vcynt3.jpg

dat cant gwaan ina my family, no battybwoy *lo** nuh inna wi

non a dat nuh inna mi family..we nuh play dem game deh

I DONT HAVE NO FAMILY SO THAT NOT POSSIBLE
AND A BEAR GALLIS FREN MI HAVE...

11% SAY YES TO ra**S....lol

no sah..

The Doc
lol ye mi kno ppl who r

"MZ XXC|u$!v3"
NOPE

i dont kno of NO battiman and dnt want to meet none

bt i kno NUFF girl weh bi....me last girl did bi...and me agree wit shem...dat jus open to a whole new world a possibilitys =D

no fish

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by