Topic: beenie & barbee engaged

beenie & barbee engaged

Ah crazy things mi haffi talk about this Thursday. Shoutout to all mi fans dem, Schoolgirl, Racquel, Candy and the whole entourage, yu large. Mi hear some dutty gal ah siddown pon mi name, 'bout mi too ghe-tto, and why mi haffi big up mi perfumes and mi dis and mi dat and dem de pon one876 everyday ah read me. Ole turbit Tasha, go do yu hair, mi see yu profile pon Facebook and yu look like yu need a sander fi sort out yu facial. Nay, go get a life, all yu haffi do is look inna the mirror every morning fi your stomach sick, just ask your man.

BEENIE AND BARBEE ENGAGED?
Beenie_Barbee1.jpgTongues have been wagging all over New York about the expensive rock that Barbee has been blinding people with. Word on the street is that the couple practically lives together in a house in Yonkers, New York But yu know that Beenie nuh really like the US so him visit Jamaica often, but when him deh in NY dem deh together straight. Right now, mi not even know what fi believe really because the way mi see it, Beenie nah go get married again after dem stress de. No him did say his heart is an icebox, maybe Barbee melt it, but mi feel say is more a friendship ring than anything else. One of mi girlfriend dem in New York tell me say she have the picture of the ring on her iPhone, and she ah go send it to me later. So check back later fi the scoop.

DON AND ALAINE TO TIE THE KNOT?
Tis the season to be wedded, fa la lala, la la lala. I got a call early this morning that Don and Alaine have been thinking about tying the knot to make their passionate love affair official. They have been dating for at least two years and more than likely, will be locked onto each other at this weekend's Take Me Away show.

LIL LION READY TO TAKE ON THE WORLD
Lil Lion new single wid Barbee ah tek on the world, mi hear say the single start play inna the clubs dem over New York, we love the little yute career a gwaan. Mi hear say him ah come Jamaica fi the Summer come do some performances. Mel-Shar Entertainment to the world. Mi love the 'Certified Clubbin' single and the video mi see on Suzie Q, sell off!

MILK MODELS IN HER MATRIX
How Milk so hype since she get her Toyota Matrix? It match her 'fighting style' though, memba how she did dust out Mia Jae inna the bathroom up a Quad? Still, the vehicle ah go hard, mi see it park up over Autovision ah get an engine wash and ting. When Milk touch the road, money overload, ay, ay, ay.

THE PEOPLE DEM WAH FI KNOW
If a go be pure passa passa on the set of Royal Palm Estate because Angel Shalone and her arch-enemy D'Angel ah go buck up. Shalome ah play a character, and Michelle ah play a character and memba dem did a fight over who own the Angel name, and that did force Michelle fi call herself D'Angel. Which angel outshine which angel? Stay tuned.

Did Bounty Killer's European tour flop or what? Mi hear say the show in Paris and Vienna were not well attended. At some of the performances,   the fans dem surprise say the man ah perform without band. Yu caan go Europe widout band and say yu a represent dancehall and reggae music. How that drop in, Killer?

Christopher Martin you feel say you arrive or someting? Wah mek you go pon di people school tour wid attitude and diva mentality? You nuh have no hit song right now so you fi easy youself.

Etana, who you think you be? The Strong One? Well it look more to me like The Late One weh late fi di tour. And you cut lef everyone before it even done. Is a selfish ting or wat? And a vex up u face like u name screwface.

The fish woulda really married again to ra**

killa nuh hav enuff international, non jamaican fan base fi sell off a tour we all kno dat,.

to di Beenieman issue now, him mus a engage inna sexual relations wid barbee, a cya engage as in engage fi married, but then again if d king feel like do wa him waah do, a jus so it go,lol.

-- Edited by Casino at 07:19, 2008-04-25

throwbaclogo4.jpg

**MZJA GIRLS INTERVIEWER**

heh eh suh d ting set

pity scandals scandals

Bounty Killer preformed here in Amsterdam and it was a big FLOP.
I wasted my money to go watch him...
Never again I will pay for a show of bounty killer.
I love his music but the show was really bad.

16may sizzla will preform here and I saw him like 3 times already but still gives a good show.
I rather give him my money...

ahhh bwoy. gossip mi really wah c wha ago happen

so what if the man waah fi married? that a fi him business.

the fish no ave no ra**s sence no him did come pon air and said him nahh married againlollolat the fish

a beenie man dat anyting possible

unu noh know who a di biggest gal clown a jamaica man. how unu a move soh? lol

same sentiments as DK