Never That...Unnu mussi forget kartel mek david career...
Ah brand new kartel...Mad ah road Ah brand new mavado...crazily insane Ah Kartel , mavado collaboration for "09"...Kaboom!!!!! Ah MZJA V.I.P upgrade....Priceless! For all other things we have Marijuana...lol...I'm high...lol
1st of all u ppl to serious a 1 little post fi give ur opinion and move and some u hurt like kartel a f**k u listen kartel career cant done jus so but he made bad moves in his career that hurt him like switch on killa and di alliance automatically killa fans not going rate u again dem might listen but not follow and shows killa would hav got 4 him and his crew kartel wont get or even wen killa go farrin him na go and cant go cause no hav no passport which hurt him career again cause mavado a mek farrin papers dats why i feel kartel hav so much tune pon di road now him hav to work harder think bout it mavado buy range quick while kartel tek fi ever fi move to a x5 and as for kartel teking up singing jus another attempt to do enough tunes so everybody can luv rite now kartel a try harder dan b4 to stay a float cause 1 min him a sing bout ppl fi dead and next him a say everybody wanna turn badman so him confuse him jus want money (i guess dats why so many money songs) no doubt mavado a the top artist now him can sing crap and it hot kartel do dat it might hurt him pocket more dan him ratings