hmmmm. mi rate both a di artist..but mi hafi seh mi is a man weh rate intelligence over anything else...di way di man deal wid di case is like him nuh have time fi delve inna di useless argument...weh dat a go do...an mi love how him start uplift di yute dem..mi still feel seh him kinda hgypocritical (because he has some of the most violent lyrics in dancehall) but thats all artists... BUN ALLIANCE AND BUN EMPIRE..A INDIVIDUAL ARTIST AND THEIR INDIVIDUAL WORKS MI SEH!!!!!!!!!!!!!!!
yow some man a sample enuh..d dj a try do good n b4 unnu build pan it unnu a try bruck it dung.
addi a d boss...nuh empire r alliance caan mek dat change
dats how black ppl stay especially sum of us jamaicans b4 them seh arite him ah hypocrite but him ah duh supp'm good too no dem jussa bad mouth the man shake head go vybz kartel
yo ANDREWR....alliance like to write in pink? addi do enough for the youth. what have you done, but rock pink and purple. if you dont want to show your face cuz you scared of who gonna see it, then dont put no picture of yourself. if someone want to find out who you are then they will. for the simple fact that you are going on the internet. you not a badman, you in a badman area, dont fit the criteria.
-- Edited by B4LIFE at 20:31, 2008-09-10