MAVADO - ON THE ROCK

Selassie I
Baby G, Yea....
Oh lord, oh lord....
My name is so excellent....
Selassie I.....

ehovah guide me be my guidance, greater salvation for you....
Jehovah guide me be my guidance, no they could neva stop me....
Im on the rock, Im on the rock....
Higher than I and I, Higher than I and I....
Jehovah guide me, Im on the rock, Im on the Rock....
Go tell my enemies, I'm on the Rock....
Selassie guide me, and a me dem can't stop....
I will neva look back....

Verse 1

Look how much ting they try, Look how much ting they try....
And everyting fail, and everyting fail....
True mi born pon di gully nuff a try fi tek mi life, or want mi go a jail, dem want mi go a jail....
Wid helicopter inna di air, helicopter inna di air....
Bright light a shine a ground, Bright light a shine a ground....
Dem say nobody nobody run from di river to the bank lock dung....
Dem nuh know which part mi tun....

Chorus

Cause I was on the rock, on the rock....
Jehovah guide me, Im on the rock....
Go tell my enemies, I'm on the Rock....
Selassie guide me, and mi neva look back....
Cause a me dem cant stop....

Verse Two

Music a gal over gun, tell dem nuh stop di fun......
Cause if dem stop di fun, dem muss prepare fi stop di gun....
Di youths dem *lo** a run, dung deh inna di sun....
Dem mek a bag a promise and nah fulfill none....
Mama cry out, you think dem response fi how much innocent youth die out.....
Look how much sell dem sell and no weh dem nah buy out....
If revolution should a start dem rich enough can fly out....
Selassie I....

Chorus

Jehovah guide me be my guidance, greater salvation for me....
Jehovah guide me be my guidance, no they could neva stop me....
Im on the rock, Im on the rock....
Jehovah guide me, Im on the rock, Im on the Rock....
Tell my enemies, mi nuh gone no weh....
Tell dem fi change dem ways, Selassie I....
Yea....

Clarksman to di world!
wa dis fa?????da song ya nuh pos aredi???all di remix deh bout.why unuh luv repos up?

gangsta a sing gospel?lol

ux_a06093000ux1002_ux_c.jpg

YEAH f**k ALL THE HATERS MI DEH PAN DI BLUDCLAAT ROCK SUH UNUH GUH SUPOORT UNUH MADA MAD SONG

GUH SUPPORT

Dem song ya bad till dem afi repost...noh watch nuttn yout. gud post same way.
ALLIANCE!

**MZJA GIRLS INTERVIEWER**

ASian Production