Intro
Crash dummy productions
A Deablo
Gal carry the sittn, so siiicck
Come gi Ablo
Seh har man a move a way, J.O to di P
Him a pass the nable
Set it off
Si dung pon har bed
Kno that lay
Hey Crash Dummy
She seh
Chorus
She tired a Peter tongue
Him nyam it like a easter bun
Me clap har like me a beat a drum
Me nuh hear di tweeter tun
Stab it til we reach a grung
Me sink it deeper down
Instantly Nikeisha cum
Me mek she drop di sheet and run
Gal, gal waa di slamming
Di front them nyaming
So she beg me place me John in
Gi har a b****ing
Like Bin Laden, gal
Well waa di slamming
Verse 1
She waa wine pon di cocky
And tek some ra** backas
Two foot in the air
p*u**yy buss up like clappas
Bwoyfriend a munch pon di cratches like crackas
Bring it come gi me fi me jook it like mackas
In a belly
Gal waa stiff cocky
Not Dickson frock lip
That get the tongue wid di casket
From him go a practice
Face pon the cock clit
U nah fi ask if she nuh
Verse 2
Bowcat, tuck ur tongue away
U a wonda why di girl dem a come our way
U see dem hot like how the summer stay
Sweat a drop
Like shell wen time me dun a K
So she say
She like how tha cock yah stay
Thats why she run di likkle bowcat wah day
Ana Kay, carry di buff bay from
Anotto Bay
Mek me deal wid it the propa way
Caa she
Dem fi kno its di
D to di E to di A to di B to di L to di O
No bend to di low
Neva N to di NO
J. to di O.P
Hey crash dummy
We tun bwoy mother in a Wailers enuh
An we nah chat bunny
Stab it til me reach a grung
Instantly Nikeisha come
<<The only order MALE+FEMALE
http://twitter.com/DjQuivahttp://www.facebook.com/DjQuiva