alrite yea him a pirate some stuff, but if u in doubt listen I'm Me or money on ma mind,star dis a somin but the way how him bad dis soft a like wen dem say rhyno did write stamma fi kartel, star jus go tru the big remix dem a lil wayne f**k dem up or even the man FREESTYLE DEM, "even deaf girls say hi to me,she tell a blind bitch and she say she gotta see"
lol mi know all a dat long time....jay z do di dame wid biggie lyrics but him nuh do it as much as lil wayne but mi nuh care i rate lil wayne still & jay z plus nuff more....but the best rapper is eminem, kanye, luda jus to name a few BADANG!!!
ha...well fi real nuff artiste do dat still..as the man dem mention b4..all Hova do that..but u zimi affi fi rate di man dem same way..cuz all if some artiste use ppl lyrics dem still no good..eg...(mofrado) all though mi gi vado im props still..wid im million dolla vicelol..but wezzy... a mi bossy still u zeet
unuh fi undastan seh if you really kno rap...its no secret that some of these lyrics have been said...the thing is..they are not theifing d ilyrics...dem a pay homage to di artist dem...
Ya every rapper steal lines frm one another....mi naa seh wayne nuh do it...but sum of these voices nuh seem like him....ah same suh Gillie Tha Kid did wa try seh him ghost write fi di man