Topic: | Clash brewing between Kartel and Mavado?

«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by
"MZ XXC|u$!v3"

RE: | Clash brewing between Kartel and Mavado?

ah wha do bellymoney man

movado always a lead & gi kartel something fi sing bout haha haha (evil laugh)

dj_ragga wrote:

Movado ah f**king dunce? Kartel ah di Boss. Empire to di world

NO YUH CAH A DISS DI MAN SUH.LOOK PAN BEENIE AND BOUNTY WHO HAVE MORE EDUCATION. BEENIE HAVE MORE BUT KILLA STILL BADDA

Early this morning the offices of 876radio.com was b****arded with phone calls about a rumour being circulated via the internet that a potential war is brewing again between Empire's front man Vybz Kartel and the Alliance Gully god Mavado.

It seems the basis of the rumour stems from recent tracks recorded by both parties on Stephen 'Di Genius' McGregor's new rhythm called "Day Break". Kartel who was the first to record did a track titled "Tighest Punany", complementing the ladies on their GOD given asset/talent. Mavado then voiced a tracked titled "Nuh Bleach Wid Cream", which appears to be taking a swipe at Kartel whom many had accused of bleaching his skin, due to his lighter appearance earlier last year. These accusation Kartel said were without substance and was just a case of misguided people trying to smear his career.

Here are the lines from Mavado's song that seems to be causing all the commotion,
"Before the rifle sound, bwoy run out a town,
before the rifle sound dem cyaah be found...
Shotta nuh bleach wid cream..., we bleach wid we M16....
wid extra magazine, mi alone create the crime scene"

Since the release of Mavado's song Kartel has voiced another track titled "Broad Daylight" which many are alleging his a direct response to Mavado song. Here are a few lines,

"Mi reach 33 Degrees of Masonry heights of Evil,
3 o'clock inna di morning when dem a walk up and down wid dem tall ting
we have dem woman pon wi c*ckyhead bawling
mi nuh look fi bwoy a night, mi murder people inna broad day light
6 panse mi walk wid cause the AK light,
a wha duh some bwoy weh inna play play fight"

Now from all indication the tracks may appear as though they are counteracting each other but on the reality front there is no friction between the two as just last week Wednesday the two were seen conversing in a very jovial manner this was confirmed by Empire's wingman Jeffrey Hype, "Mi nuh know bout nuh war between dem, a just Wednesday gone him (Mavado) and the deejay (Vybz Kartel), mi see a reason an a hold a medz, so how war drop inna dat... some man fi just easy and stop spread rumours"

So with that said if there is really anything happening it's nothing more than a little friendly rivalry on wax between two former enemies turn friends and that is the way it should be.

kartel a di boss bullit pon d spot

"Rocker's Island/OnTrack Disco"
mi rate di few a dem but a kartel mi seh

IMAG0158.jpgbziuef3hvfeoipy479hq.jpgmy shit
more of my shitmore again21ah06v.jpg

MY KIDS IN THE VAN  
?sharekey=41546c2f59c42642d2db6fb9a8902bda
mrparkes457327.tinysites.com
mi yutie dem

Mavado song tougher!

-- Edited by XavHew at 01:08, 2008-03-10

Buju and Bounty Gay Fight

Quoted..... "HOW CAN U LEAVE A BOUNTY FOR A BEENIE??? BOUNTY IS D PRIZE.... BEENIE IS JUST (a lil thing)"
u zeeet @ DJ OP , rohan mi don wa da big white hose deh represent?

throwbaclogo4.jpg

joe
nha dis mi lov mi 2 artist dem ready fi fling tune again ---------------
hope nobody no get dead.oop

sey weh u feel fi sey ,,,,,,
mi a sey weh feel fi sey,,,,,,,
:fire2: :fire: :fire2:

police.gif
MI DI KNOOOO inuh.......caa wen mi hear di trak dem, mi a seh it soun like dem a diss each otha, same ting!!!!!........KARTEL A DI BOSS!!!!........"MI NUH LOOK FI BWOY A NIGHT---AYE"

http://www.youtube.com/TheFlawlessFamily

AJ
(**^**) AJ d FOOTBALL STAR (**^**)
mi weel wa dem clash on stage suh kartl can kick up movado like weh him duh ninja lol

posterfadzli.gif
*MZJA MAD MAN!!!*
lol..empire to d worlddddddddddddddd....kartel is the king of the warhall

KRAZILY INSANE!

MZJA ARTIST
Me naw go lie kartel daylight mad but movado tune siiiick De two a dem have crazy talent yah

madddddd

**"The Prince"**
lol yoo me did knw seh dem right the tunes fa each other. i hope di war kick off again. drumline riddim all over again. maaaadddd. as long as dem keep it lyrical everythin kris

addi den donia lol

me seh addi 2 d werlll!! "a cologne alone dem spray"

I 4t Kartel sed its not a counteraction. Dese 2 cum like gyal weh p*u**yy dun

the mn kill movado on spot with broad dayligh badddddd

Mi hear seh Mavado fraid a Kartel so he needs to stop. Kartel wicked an caan done anywhe anytime. But I got love for both of them though.