him do him ting ya...but di man nau di hardest pon di scene....sum ah di artist dem tuffa then him pon every level...So all I can say is that, he got skillz but he's not DI ONE
yeah mi agree...right now him a murda all di riddims dem PROPA!!!! mi rate Vado as well...same way mavo a murda di dancehall scene pon 2006/07 busy a tek ova 2007/08 NO CONTEST!!!
donia...rite now a go haad..mi lyrical artiste frm long time..him ratings large..kartel mi boss but him need fi wol a medz...busi a do him ying still..movado kool
boi gweh wid dis f**kery.... busy up deh but he no way near the best.. only 1 hit dat man have on the international scene and dat is step out... and by the time summer was over so was the song... i wudda say vado quicker dan busy
i agree with u 100% busy a di boss, di man versitile di man can go pan any riddim and create a hit unlike sum artistes who will rmain unknown(AIDONIA) can only sing pan some riddim, and wen him sing pan sum a dem it still flap, poor poor aidonia, but BUSY A DI BESS RITE YA NOW