donia no comparison .. kartel music right now need a face lift ... and movado has good hooks but no lyrical content lol .. but i guess this is my opinion ..but still i cant believe you said movado lol
idonia can do him thing but him no focus like kartel kartel addi boss his lyrical content is bwoy u affi wonder how him come up wid certain tings fi say inna a song but it all plays out with sense movado songs dem sing clear hearing evry word so it mek fi him like dat but him no hard in lyrics
If unu listen sum a busy songs yo hear lyrics weh mek u wonder di same. Busy just need fi do more a dem songs deh. a just tru kartel do more of dem songs deh dan busy. Killa lyrical aswel, a dat me a tell unu. killa just naa do noh chune.
diss is foolishiness busy a alliance still but he aint no hardest him a really and truelly kartel shadow and i understand why kartel said dat cause him style simular look at (e.g pon di edge - wine 4 me) only differents is dat him more creative in selecting his topics but kartel is like his fadda 1 step ahead in almost every area but big busy still him a di 3rd best artist mavado 1st den u kno who a play 2
Mi still ah wonda how people rate hear Kartel and him stale pattern over man like Busy Signal. Karel is lyrically mad SOMETIMES but there was a time when every tune he drop was gold and now half ah di chune dem weh him release ah f**kery chune pon f**kery riddim (Him release too much chune, period. Call it the Sizzla syndrome). Even Donia have tune weh him ah rhyme crazy and ah do dem rapid syllable juggling but dat nuh always mek di song conneck overall. Busy have up di style fi run di place right now. Lyrics, pattern, chorus, everything SELL OFF!!!
When tugz go pan...
Enemy Territory guns dem necessary
Also, I agree wid Meks/Shotess. Nobody really gone clear like back inna di days...