no ami artis but mi nuh think him a di hardest right now.............mi mean seh mi rate busy bad t.......BUT DEFFINATELY HES 1 OF THE BEST.....NO DOUBT ABOUT DAT
i rate busy to the max, he had a good year an he step up his game for real. but nowadays i wouldnt say nobody is DAT big to be called the best....they are all somewhere out there kinda the same...
busy isnt the hardest..and wat wud u categorise as hardest...the man just have the formuale fi mek hit tune and so does kartel, movado, munga and donia....oh my bad...beenie...lol he wud be upset if we left him out
what funny is guys just say he aint the hardest .... well if he aint then who is the hardest ... im jus curious to know who you all feel is the best right now lyrically wise ... thanks for the posts ppl
UV rays ... me nah lie jason x hard no f**k he hab lyrics ............he definately have talent .. but i dont know if i would say he is better than busy,...
all a uno idiot,me kno sey kartel nah run di place like one time,but jah kno me kno so sometime the man release some tune wha hav some hard like but nuh really mad mad but come on uno on dis ting from long time dne d man drop dark again n prove so him no fall off,den prove so him can mek hits wen my scheme tek darker shadow from role model n is a bigga anthem dan bawl later den look pon chiney k ,1st verse badda dan whole a movado or donia songs,KARTEL STR8