UMmm TO Me they both look the same...

MCITP: Server Administrator,
MCDST, MCTS ,
MCTIP(Vista), MCT, CWNA
RHCT, A+, Sec+, Net+

**"The Prince"**
u need a wicked tv to tell di diff but blue-ray is better and more expensive while high def is still wicked but not as great a quality as the blueray but cheaper wid more brands to choose from

Princekris, a google yuh google dat info? lol

as long as mi movie a show good pon either a dem it nuh matter

**"The Prince"**
lol clayon me jus knw dem ting deh.lol

HIGH DEF EVEN THOUGH BLUE RAY MIGHT BE LARGE THE HOLE PIRACY ENCRYPTION THING ON IT MI CAA DEAL WID

posterfadzli.gif
***MZJA BABY FADDA***
in i think a yr it will only be blu ray high def is getin shut down period. ill post the link for the article i read bout it

right now a HD but Blue ray soon might have the upper hand!

LOL..it nuh matta...BLU-RAY won di battle...so dat mek BLU-RAY betta

MZJA Gangsta Girl
Blu Ray

BR disc obviously

MI SEY DE HIGH DEF A DE BEST

CD FI LIFEEEEEEEEEEE

MZJA GODZILLA
both a dem show good put it this way first there was cassette now wi have dvd we don't even use video no more and a DVD player is quite cheap now a days so basically what mi sey is to me it don't matter which one shows better what will matter us which one is more dominant on the market...

blu ray betta, HD use orange lazer. Di blue lazor av a smalla wave length, so is like dem a write smaller pan di same amount a space, so dem get fi write more tings. blu ray av a extra 10 Gig ova HD so dem use di extra storage fi a higher bit and sample rate.(and a tink dem di eye closer so di light spread less)

nexx wrote:

blu ray betta, HD use orange lazer. Di blue lazor av a smalla wave length, so is like dem a write smaller pan di same amount a space, so dem get fi write more tings. blu ray av a extra 10 Gig ova HD so dem use di extra storage fi a higher bit and sample rate.(and a tink dem di eye closer so di light spread less)

neva know dat still

it dont make a difference, cuz toshiba's HDs goin outta bizness....so di only ting lef is Blu Ray, so dem win

blue ray laser better

mi wuda haffi check it out

unu fool how d hell hi def mus b better blue ray have 25gig on one side and if i read correctly most of them are dual layered, the reason y these movies dont look as good on dvd is simply because they have to b compressed so the more space a sidk has the less compression is needed in blu rays's case NO COMPRESSION 50gig in total

wikaman wah u dont kno u leave alone how a disk ago use wavelengths dem tings deh a fi radio and other invisible data carriers in the air not a tangible piece of hardware

Nado Rankx -------    G         S         P
---------------------------------------------
OOOOOOOO so a dat a gwan
Watch yuh self