Assassin a get lame still enuh. Me nuh tink no more lame artist weh nah benefit the group fi join. It just ago lead to a next split bcause a di preferences in a di business. Man weh a work nah go waa share him profits wid some man weh a sing crap.
lol red square to Alliance dats a no brainer who hot now and a mek money now some u ppl who post no think at all and even worst u gone like assasin hot rite now him no hot fi bout 2 year now mi almost 4get bout him matter fact i dont think it would help alliance if him join it may jus help him and to the ppl who say killa control dem career u should watch ER friday gone Marshal and bling confirm killa dont and i repeat dont control their careers is jus a crew ting a gone individual dem hav there own musical & financially careers to deal with only thing killa say is if him on a show alliance hav fi on it and same go fi other man dem so everybody a eat mi no see wat wrong with dat cause a no like bling woulda get book fi nuff show but killa mek sure him da pon it as a member mi rate dat mi no care wat di rest u haters say Alliance 4 lyfe