Jah Kno when mi dida f**k fi the first time it was a virgin and there i was a virgin too when mi a f**k her mi hood head come like it a tear off and har P**y dida bun har like ginger but jah kno f**king nice..
hmm lets c well my first time was great, i was kinda nervous but wen i started pumping away i sed wat the hell this feels good, i was bruised up and all, but jah kno sex is the second best thing god created next to life.
1st time was with mi girlfriend at the time who was a virgin & had a romantic idea of waiting till new yrs eve. I buss in on day after xmas - 6 days early LOL!!! Park car round corner from her house, jump inna back. Not sure it lasted too long but... LOL!!!
yea...first time did propa still...a dem time deh mi kno seh mi sharp...meet d catty wednesday and sort har sunday...a mad ting...but that was when i was young...a getting old now...need a wife to settle down wid
My first time is to praise the game...(DOLLY HOUSE). But when we start f**k there was a burning sensation...ra**CLAT PEPPER DID DEH PAN WE HAND......LOL
my first time did painful fi me an her cause my coc*y head bus off star an mi did a fret bout everyting. it was a good experience though learn so do's and donts lol